Strandpark de Zeeuwse Kust

Kamperen aan zee op Strandpark de Zeeuwse Kust

Als jij op zoek bent naar een luxe camping in Zeeland is Strandpark de Zeeuwse Kust echt een topper! Wij bezochten deze prachtige camping in Renesse in de zomer en hebben er een week kampeerd. Nu ik dit artikel schrijf is het alweer herfst en ik denk graag terug aan deze leuke camping - het was echt genieten. Bekijk hier onze foto’s en lees ons bericht!


Alle 5-Sterren Campings

Campings in Zeeland


Strandpark de Zeeuwse Kust in Renesse

Strandpark de Zeeuwse Kust ligt maar 250m van het strand van Renesse en dat is ook de reden waarom wij voor deze camping in Zeeland hebben gekozen. Wij wilden graag nog een weekje kamperen aan het strand en wij hebben geluk, want het is prachtig weer en lekker warm. Bij aankomst worden wij verrast door de luxe uitstraling van deze 5-sterren camping met hotel. De receptie ligt in het hoofdgebouw, waar je ook veel faciliteiten zoals het restaurant met groot terras vindt, de speeltuin, binnenspeeltuin, kinderbioscoop en het zwembad met waterpark. Er is dus genoeg te beleven hier, dat is meteen duidelijk!

Welkom op Strandpark de Zeeuwse Kust

Welkom op Strandpark de Zeeuwse Kust

De receptie op Strandpark de Zeeuwse Kust

De receptie op Strandpark de Zeeuwse Kust

Het restaurant met terras oogt gezellig

Het restaurant met terras oogt gezellig

Naast het restaurant is een leuke speelplek

Naast het restaurant is een leuke speelplek

Met een kleine waterspeeltuin

Met een kleine waterspeeltuin

Maar eerst eens de caravan op zijn plek zetten. Wij hebben van tevoren een leuk plekje gekozen, niet te veer naar achteren op de camping. Zo hoeven de kinderen niet veer te lopen naar de speeltuin en het zwembad was onze gedachte. Omdat niet iedere kampeerplek op Strandpark de Zeeuwse Kust even groot is, kun je het beste een specifieke kampeerplek van tevoren reserveren (bekijk de plattegrond van de camping van tevoren). Veel kampeerplekken hebben een stukje kunstgras op de plek, zodat je niet in het zand staat. Dat hebben wij nog nooit eerder gehad, en is ons zeer goed bevallen. Wij hebben ons tenttapijt dan ook niet gebruikt. Voor campers zijn er speciale, deels verharde camperplekken, die ook erg mooi zijn. Honden zijn overigens toegestaan op deze camping en er zijn dus ook veel hondenbezitters te vinden. Zelf hebben wij geen hond, maar ik begreep dat honden ook mee mogen op het strand en daarom is deze camping een leuke bestemming voor kampeerder met hond.

Kamperen op Strandpark de Zeeuwse Kust

Kamperen op Strandpark de Zeeuwse Kust

Het is een gezellige en rustige camping

Het is een gezellige en rustige camping

Kampeerplek met een stukje kunstgras - handig!

Kampeerplek met een stukje kunstgras - handig!

Ook de camperplekken zijn erg mooi

Ook de camperplekken zijn erg mooi

En hoe is het sanitair op Strandpark de Zeeuwse Kust? Gelukkig was het vanaf ons plekje niet veer lopen naar het sanitairgebouw. En wat een verrassing is dit prachtige en grote toiletgebouw! Het nieuwe sanitair is helemaal top. De inrichting is sfeervol en het sanitair schoon. In de sanitairgebouwen zijn vaatwassers aanwezig, deze zijn gratis te gebruiken. En er is een koffiemachine voor een snel kopje koffie. De wasserettes bevinden zich ook in de sanitairgebouwen en je kunt een muntje kopen bij de receptie. Douches, kindersanitair, toiletten en inrichtingen voor het kamperen met baby: alles is netjes en goed verzorgd. Op Strandpark de Zeeuwse Kust is het sanitair veel luxer dan bij mij thuis. 😉

Het nieuwe sanitairgebouw

Het nieuwe sanitairgebouw

Wow, wat een luxe!

Wow, wat een luxe!

Koffiemachine in het sanitairgebouw

Koffiemachine in het sanitairgebouw

En vaatwassers...

En vaatwassers...

En natuurlijk kindersanitair

En natuurlijk kindersanitair

Strandpark de Zeeuwse Kust heeft leuke faciliteiten voor families met kinderen. Maar ook aan de ouders wordt gedacht. Je kunt hier ook een luxe wellnessbehandeling boeken of tennis spelen op de tennisbaan van het park. Verder zijn de inrichtingen gericht op kinderen in de basisschoolleeftijd, maar de animatie organiseert ook activiteiten voor kinderen vanaf 10 jaar of vanaf 12 jaar - meestal in de avond. Voor kinderen is er dus veel te beleven op Strandpark de Zeeuwse Kust: naast de animatie is er een grote speeltuin met airtrampoline en een waterspeeltuintje. De speeltuin is lekker ruim opgezet en ook bij het sanitairgebouw is nog een leuke speelplek te vinden.

De  grote buitenspeeltuin

De grote buitenspeeltuin

Speeltuin met airtrampoline

Speeltuin met airtrampoline

En houten speelschip

En houten speelschip

Een van de leukste dingen (volgends de kids) op Strandpark de Zeeuwse Kust is het spraypark buiten en het zwembad met waterpark binnen. Het waterpark buiten is supergaaf met mooi weer en is een verlenging van het zwembad. Je kan via het binnenzwembad doorlopen naar het buitengedeelte met waterpark. Het spraypark heeft twee waterglijbanen en verschillende watersproeiers. Het waterpark buiten is een super toevoeging aan het binnenzwembad. Het binnenzwembad is een ruim zwembad met ook een waterpark binnen, glijbanen, een groot waterspeelschip, stroomversnelling en natuurlijk een peuterbad. Dit zwembad is echt geweldig! Je hebt toegang met gezichtsherkenning, dat kun je in de app van de camping instellen en is handig, want zo kunnen de kinderen nooit meer hun pasje vergeten.

Spraypark op Strandpark de Zeeuwse Kust

Spraypark op Strandpark de Zeeuwse Kust

Het binnenzwembad

Het binnenzwembad

Waterspeeltuin in het zwembad

Waterspeeltuin in het zwembad

Plezier in het zwembad

Plezier in het zwembad

Zwembad op De Zeeuwse Kust

Zwembad op De Zeeuwse Kust

Wat is er nog meer te beleven? Strandpark de Zeeuwse Kust heeft ook een kleine binnenspeeltuin en een kinderbioscoop. Het is echt een camping aan zee en het strand ligt op 250 meter van het park, dat kun je dus lopend of met de fiets makkelijk bereiken. Hier vind je ook een leuke strandtent. Vanaf de camping steek je de weg over om de duinovergang te bereiken. Ook het centrum van Renesse is niet veer, ongeveer 2.5 km - een fiets is dus handig. Wij kunnen deze camping van harte aanbevelen en hebben er een leuke week gehad. Reserveer je kampeerplek wel op tijd, want Strandpark de Zeeuwse Kust is helaas geen geheimtip meer.

De binnenspeeltuin

De binnenspeeltuin

Strandpark de Zeeuwse Kust

Het was leuk op Strandpark de Zeeuwse Kust


Bekijk Strandpark de Zeeuwse Kust

Kamperen op Strandpark de Zeeuwse Kust

Campings in Zeeland

💙 Ik hou van het strand en Zeeland heeft gewoon hele mooie stranden. Daarom ben ik ook regelmatig op een van de campings in Zeeland te vinden. Naast Strandpark de Zeeuwse Kust bezochten wij ook een aantal andere campings - ik probeer graag zoveel mogelijk verschillende campings uit. Ben jij dus op zoek naar een leuke kindercamping? Lees dan ook meer over deze campings:Camping Zonneweelde

Camping Zonneweelde is een mooie en zeer verzorgde camping in Zeeland, vlak bij het strand (maar 950m tot de zee). De verzorgde kampeerplekken, het mooie zwembad en de waanzinnig leuke binnenspeeltuin maken deze camping erg geschikt voor een onvergetelijke campingvakantie aan het strand! Bekijk hier onze foto’s en lees ons bericht!Camping Duinoord

Als je op loopafstand van het strand wil kamperen dan is Camping Duinoord in Zeeland echt een camping voor jou - een toffe camping voor gezinnen met jonge kinderen! Je loopt namelijk vanaf deze kleine camping binnen 10 minuten naar zee.Camping Ginsterveld

Camping Ginsterveld in Burgh-Haamstede: Kamperen in Zeeland op een toffe kindercamping. Met de fiets ben je hier snel naar het strand, de afstand is ongeveer 2km naar zee (bijvoorbeeld op het Schouwen Noordstrand of het strand van Renesse).
Campings in Nederland
Campingkidz.nl
Campingkidz Facebook Campingkidz Pinterest Campingkidz Instagram

Contact: info@campingkidz.nl

Kvk nummer: 71431217


Camping mit Kindern in Holland

Safaritent huren op een camping

Privacyverklaring

Over Campingkidz

Adverteren

Blog

Links