Kustpark Egmond aan Zee;

Kamperen op Kustpark Egmond aan Zee

Camping aan zee in Noord-Holland. Deze camping ligt slechts 1km van zee en heeft een leuk zwembad. Bekijk onze foto’s van Kustpark Egmond aan Zee vlak bij Alkmaar.


Campings aan zee

Camping Noord-Holland


Camping Noord-Holland aan zee

In augustus 2022 bezoeken wij Roompot Kustpark Egmond aan Zee vlak bij Alkmaar. Het is mooi weer en hoogseizoen - dus lekker druk - maar ik ben benieuwd naar dit vakantiepark. Online vind je weinig informatie en bijna geen foto’s, dus gaan wij er zelf een dagje kamperen.

Kustpark Egmond aan Zee is makkelijk te bereiken en ligt in het duingebied van Egmond aan Zee. Aan het begin van de camping liggen de camper-plaatsen, zodat je met je camper makkelijk het terrein op en af kan rijden. De campingplekken zijn helaas (zoals op veel campings aan de kust) niet erg ruim en je staat een beetje hutjemutje op elkaar, maar de sfeer is wel gezellig.

Camperplaats van ca. 50-60 m²

Camperplaats van ca. 50-60 m²

Je mag er ook een nachtje met de caravan staan

Je mag er ook een nachtje met de caravan staan

Kampeerplaats van ca. 90m² - het is wel gezellig

Kampeerplaats van ca. 90m² - het is wel gezellig

Je hebt een eigen waterpunt en afvoer op de plek

Je hebt een eigen waterpunt en afvoer op de plek

Natuurlijk gaan wij op zoek naar de speeltuin en het zwembad. De speeltuin is centraal gelegen bij het restaurant en het zwembad. Kinderen kunnen hier spelen, terwijl de ouders ontspannen in het gezellige restaurant of op het terras een drankje drinken. Ook het buitenzwembad is hier te vinden. Het zwembad heeft een diep bad (140cm) en een peuterbad. Ook zijn er ligstoelen om even met een boek te genieten bij het zwembad. En het zwembad is bewaakt: een badmeester houdt in de gaten, dat alleen gasten gebruik maken van het zwembad en houdt het ook netjes.

De speeltuin ligt bij het restaurant

De speeltuin ligt bij het restaurant

Het klimtoestel en de trampolines (betaald)

Het klimtoestel en de trampolines (betaald)

Het zwembad is bewaakt

Het zwembad is bewaakt

Kustpark Egmond aan Zee ligt ongeveer 1km van het strand. Je kunt het strand met de auto bereiken of natuurlijk met de fiets. Verder is het een rustig park zonder veel poespas, maar genoeg te doen in de omgeving. Je kunt natuurlijk naar Alkmaar, maar ook Egmond aan Zee is een gezellig stadje. Kijk maar!

Strandovergang Egmond aan Zee

Strandovergang Egmond aan Zee

Genieten in de avond

Genieten in de avond

Vuurtoren Egmond aan Zee

Vuurtoren Egmond aan Zee


Bekijk Kustpark Egmond aan Zee

Alle campings op de kaart vinden

Alle campings in Nederland

Ben jij op zoek naar een echte kindercamping in Nederland? Bekijk het volledige aanbod op onze kaart of lees alle berichten online. Op Campingkidz.nl vind je vast en zeker je volgende vakantie met kinderen!
Inspiratie

camping in Noord-Holland

Ben jij op zoek naar de leukste camping in Noord-Holland? Bekijk dan onze overzichtelijke pagina met heel veel toffe kindercampings in Noord-Holland. Kies jij voor een camping aan zee of een camping met zwembad? In Noord-Holland vind je het allemaal!Camping Noordduinen

Camping Noordduinen ligt aan het strand van Katwijk, maar een paar minuten lopen van zee. Hier genet je van een echte strandvakantie, de duinen en de boulevard van het gezellige kustdorp. Op Camping Noordduinen is een binnenzwembad en een speeltuin voor jonge kinderen. De omgeving is perfect voor heel veel leuke uitstapjes met het hele gezin.Camping Noorder Sandt

Genieten op Camping Noorder Sandt. Deze rustige camping in Noord-Holland is ideaal voor gezinnen met een paardengek en kids die graag chillen met YouTube en vrienden. Want bij deze camping hoort een minimanege en er is een speciale ruimte voor jongeren met internet en biljard. Terwijl ouders hier genieten van de rust is er voor kinderen veel te doen: zwemmen, skaten en een leuk animatieprogramma - ook voor oudere kids. Hier vind je meer informatie...Camping Sint Maartenszee

Camping Sint Maartenszee ligt direct achter de duinen en op loopafstand van het strand. Deze camping is leuk voor gezinnen met kinderen tot ongeveer 8 jaar. Der is een speeltuin en een springkussen, maar geen zwembad. Juist voor jonge kinderen is de rust op deze camping fijn. Als je een kleinschalige camping in Noord-Holland zoekt met peuters of kleuters is Sint Martenszee een leuke plek. Lees meer hier....
Campings in Nederland
Campingkidz.nl
Campingkidz Facebook Campingkidz Pinterest Campingkidz Instagram

Contact: info@campingkidz.nl

Kvk nummer: 71431217


Camping mit Kindern in Holland

Safaritent huren op een camping

Privacyverklaring

Over Campingkidz

Adverteren

Blog

Links