Camping Ackersate

Kamperen op Camping Ackersate

Een gezellige camping op de Veluwe! Het is alweer enige tijd geleden, dat wij Camping Ackersate hebben bezocht. Maar laatst vond ik onze foto’s terug en die wil ik natuurlijk graag met jullie delen, want Camping Ackersate is een goed verzorgd park met heel veel faciliteiten voor kinderen en een leuk zwembad. Plus: op deze camping kom je ook wat oudere kinderen tegen. Op 1,5 km van het park ligt ook nog eens recreatieplas Zeumeren. Dus zoek jij een camping voor je vakantie met kids tot 16 jaar? Dan is Ackersate een leuke keuze.


Campings op de Veluwe

Kindercampings in Nederland


Camping op de Veluwe

Camping Ackersate heeft heel veel jaarplaatsen met vaste gasten, maar die liggen geschieden van de Comfort-kampeerplaatsen voor tijdelijke gasten. Je kunt hier kiezen tussen kampeerplaatsen in een laantje of comfort-XL-kampeerplaatsen, die in een rondje zijn opgesteld, met een centraal speeltuintje in het midden. Trouwens hebben ook de laantjes een eigen speeltuintje. Alle toeristische plaatsen staan in de buurt van het zwembad, de waterspeeltuin en de binnenspeeltuin. Een fiets is dus niet nodig, om de faciliteiten te bereiken, je kunt de afstanden makkelijk lopen. Ook het sanitair gebouw is altijd snel te bereiken.

Kamperen op Camping Ackersate

Kamperen op Camping Ackersate

Laantje met sanitair achterin

Laantje met sanitair achterin

Een speeltuintje op je kampeerveld

Een speeltuintje op je kampeerveld

Trouwens: het sanitair op Camping Ackersate is prachtig en mooi schoon! Let wel op: je hebt een pasje nodig voor het sanitair gebouw. Zo blijft het sanitair alleen toegankelijk voor gasten van de camping. En natuurlijk is er ook kindersanitair en een babyruimte. Maar zoek jij nog meer comfort, dan kun je ook mooie kampeerplekken met privé sanitair huren. Alle kampeerplekken zijn ruim opgezet en soms ligt er grind op de plekken war het gras altijd helemaal kapot is. Zo stap je niet in de modder als het een keertje regent.

Mooi en schoon sanitair gebouw

Mooi en schoon sanitair gebouw

Kamperen met privé sanitair

Kamperen met privé sanitair

Privé sanitair van binnen

Privé sanitair van binnen

Waarom wij Ackersate een leuke camping voorkinderen vinden? Er is veel te beleven op deze camping in Voorthuizen. Er is een leuk zwembad, een zand- en waterspeeltuin, een trampolinepark (betaald, met strippenkaart) en een indoor speeltuin. Verder zijn er over het hele park speeltuintjes te vinden, zodat ook jongere kinderen altijd in de buurt van je kampeerplek of accommodatie kunnen spelen. Tijdens de schoolvakanties is er een uitgebreid recreatieprogramma en oudere kinderen ontmoeten elkaar in het jongerenhok met tafeltennis, tafelvoetbal en WIFI.

Overal zijn speeltuinen te vinden

Overal zijn speeltuinen te vinden

Speeltuin met springkussen

Speeltuin met springkussen

Nog een speeltuin met springkussen

Nog een speeltuin met springkussen

Bij het zwembad

Bij het zwembad

vind je natuurlijk ook een speeltuin

...vind je natuurlijk ook een speeltuin

De water- en zandspeeltuin

De water- en zandspeeltuin

En dan is er natuurlijk nog het zwembad! Het zwembad op Camping Ackersate is groot en je kunt binnen zwemmen in het warme overdekte zwembad of met mooi weer lekker buiten. Dan is ook de verbindingsdeur geopend en kan je tussen de baden wisselen. Onze kinderen vonden de glijbanen het leukst. Binnen vind je 2 spectaculaire glijbanen, waarvan een met een trechter, een groot bad en een kindergedeelte met spetterbadje. Buiten is ook een ruim zwembad met een peuterbadje voor de jongsten gasten.

Coole glijbanen

Coole glijbanen

Het binnenzwembad

Het binnenzwembad

met leuk peuterbad

met leuk peuterbad

en een bubbelbad

en een bubbelbad

Lekker buiten zwemmen

Lekker buiten zwemmen

Eekhoorntje

Eekhoorntje

Ook buiten is een peuterbad

Ook buiten is een peuterbad

Naast het leuke zwembad is ook de water- en zandspeeltuin erg leuk. Hier kunnen kinderen zich best lang vermaken met het pompen van water, het aanleggen van riviertjes en het spelen met zand. En is het een dagje minder mooi weer? Dan kunnen kinderen in de kleine binnenspeeltuin naast het zwembad spelen.

Het trampolinepark

Het trampolinepark

Kindertheater

Kindertheater

De binnenspeeltuin

De binnenspeeltuin

Binnenspeeltuin naast het zwembad

Binnenspeeltuin naast het zwembad

Naast kamperen kun je op Camping Ackersate ook leuke Vallei-Chalets met uitzicht op de watervallei huren of een safaritent. Camping Ackersate is een mooie, goed verzorgde camping met aardig personeel. Wij komen graag nog een keertje terug!

Vallei-Chalets met uitzicht op de watervallei

Vallei-Chalets met uitzicht op de watervallei

Mooie chalets

Mooie chalets

Nog meer mooie chalets

Nog meer mooie chalets


Bekijk Camping Ackersate

Alle campings op de kaart vinden

Alle campings in Nederland

Ben jij op zoek naar een echte kindercamping in Nederland? Bekijk het volledige aanbod op onze kaart of lees alle berichten online. Op Campingkidz.nl vind je vast en zeker je volgende vakantie met kinderen!
Inspiratie

Camping Beerze Bulten

Camping Beerze Bulten is een van de bekendste campings in Nederland en dé kindercamping voor families met kinderen tot ongeveer 12 jaar. Met waanzinnig veel faciliteiten en nu ook een sportief programma voor de ouders zul je hier ongetwijfeld een geweldige kampeervakantie beleven. Ik bezocht deze camping in juni 2022. Lees maar mee...Camping De Berenkuil

Deze ruim opgezette kindercamping heeft een zwembad, een indoor-speeltuin en een recreatiemeer met een grote speeltuin. Hier kampeer je in een rustige omgeving in Drenthe (Grolloo). Bekijk onze foto’s van Camping De Berenkuil en lees hoe het ons is bevallen!Camping BreeBronne

Camping BreeBronne in Limburg is een vriendelijke camping en vakantiepark aan een groot meer. Je kampeerd op ruime kampeerplaatsen, er is een binnenzwembad en een mega-grote binnenspeeltuin. Bekijk eens onze foto’s van deze fijne familiecamping!Camping Landal

Wist je dat Landal ook leuke campings heeft? Lees ons bericht van Camping Landal Coldenhove in de meivakantie. Een heerlijke camping, die veel te bieden heeft voor kinderen van de basisschoolleeftijd, maar ook een leuk animatie-programma biedt voor tieners.Camping met zwembad

Kamperen met kinderen: daar hoort zwemmen natuurlijk ook bij. En omdat het niet altijd mooi weer is in ons eigen land, hebben wij alle campings met verwarmd binnenzwembad voor jullie verzamelt. Bekijk ons vernieuwde overzicht online!
Campings in Nederland
Campingkidz.nl
Campingkidz Facebook Campingkidz Pinterest Campingkidz Instagram

Contact: info@campingkidz.nl

Kvk nummer: 71431217


Camping mit Kindern in Holland

Safaritent huren op een camping

Privacyverklaring

Over Campingkidz

Adverteren

Blog

Links