Camping De Twee Bruggen

Een camping aan de Duitse grens - Camping De Twee Bruggen in Winterswijk

Deze camping in Winterswijk bezochten wij zelfs twee keer. Omdat hij in het oosten van Nederland ligt, maak je ook makkelijk een uitstapje naar Duitsland. Sterker nog: omdat deze camping niet ver van de grens ligt, zijn wij per ongeluk in Duitsland beland tijdens een fietstochtje.... en lekker fietsen kun je zeker in de omgeving van Winterswijk! Maar ook op Camping De Twee Bruggen zelf is van alles te doen!


Campings met privé sanitair

Kindercampings in Nederland


Kamperen op Camping De Twee Bruggen

Deze mooie camping zou ik niet per se als kindercamping beschrijven - maar hij biedt natuurlijk wel heel veel faciliteiten voor families. Er is een grote centrale speeltuin met kabelbaan, springkussen en waterspeeltuin. Ook is er in de schoolvakanties animatie voor alle leeftijden met knutselen & dansen, sport en spelletjes. Voor families is er in de zomer (toen wij er waren) een leuk theaterstuk in het openluchttheater en dan is er natuurlijk nog een gaaf zwembad. Ben jij sportief? Camping De Twee Bruggen bied een best leuke fitness met goede apparatuur, plus een sauna en zonnebank. En voor stoere kids is er een nieuwe PumpTrack - een crossbaan voor BMX fietsen of stuntstepjes.

Het restaurant bij de speeltuin

Het restaurant bij de speeltuin

Kamperen op De Twee Bruggen

Kamperen op De Twee Bruggen

Mooie ruime plekken

Mooie ruime plekken

Hier staan wij met privé sanitair

Hier staan wij met privé sanitair

Op Camping De Twee Bruggen stonden wij, uit voorzorg i.v.m. Corona op een kampeerplek met privé sanitair. Deze ruime plaatsten liggen mooi zonnig en er is ook een speeltuintje in de buurt. Ons kampeerveld (Koe) had keurig onderhouden, maar wat ouder privé sanitair. Ik begreep dat er onlangs ook nieuw sanitair is bijgekomen, zowel privé als een nieuw algemeen sanitair gebouw.

Safaritenten op De Twee Bruggen

Safaritenten op De Twee Bruggen

Je hebt lekker de ruimte!

Je hebt lekker de ruimte!

En een mooi uitzicht over het landschap

En een mooi uitzicht over het landschap

Chalets op De Twee Bruggen

Chalets op De Twee Bruggen

De Chalets staan ook gezellig op de camping

De Chalets staan ook gezellig op de camping

Je kan ook een vakantiehuis huren

Je kan ook een vakantiehuis huren

Sowieso is deze camping waanzinnig goed onderhouden. Ook de chalets en safaritenten staan gezellig op de camping, zonder dat dit afbreuk doet aan de camping-sfeer. Je kunt hier dus ook een chalet huren of een safaritent en maakt onderdeel uit van het campingleven en de gezelligheid. Trouwens, gezelligheid vind je natuurlijk op de camping, maar ook in de omliggende dorpjes, die per fiets uitstekend te bereiken zijn. In de omgeving kun je lekker uit eten of een fietstocht maken met een kopje koffie onderweg of een pauze met een ijsje! Wij kunnen Bredevoort bijvoorbeeld erg aanraden voor een klein uitstapje of om uit eten te gaan. Maar ook op de camping zelf vind je een goed restaurant en natuurlijk een snackbar met afhaal en lekker softijs.

Altijd leuk: het springkussen

Altijd leuk: het springkussen

Spelen kan ook op kleine speeltuintjes

Spelen kan ook op kleine speeltuintjes

Grote speeltuin met waterspeeltuin

Grote speeltuin met waterspeeltuin

Maar soms wilden de kinderen veel liever spelen op de speeltuin, en wij genoten van het weidse uitzicht en de ruime kampeerplekken. Dus een dagje luieren op de camping is ook erg relaxed. Op warme dagen kun je lekker zwemmen in het grote buitenzwembad met ligweide en twee gave glijbanen. Tegelijkertijd is ook het binnenzwembad natuurlijk gewoon geopend. Onze kinderen wisselden tussen buiten - want coole glijbanen - en binnen - want lekker warm. Trouwens heeft ook het binnenzwembad een coole glijbaan met lichteffecten en een peuterbadje. Dus ook in het voorjaar of najaar kun je heerlijk zwemmen op deze camping.

Lekker buiten zwemmen

Lekker buiten zwemmen

Buitenzwembad met ligweide

Buitenzwembad met ligweide

Coole glijbaan!

Coole glijbaan!

Ruim ondiep badje voor alle peuters

Ruim ondiep badje voor alle peuters

Nog een glijbaan

Nog een glijbaan

Het binnenzwembad - met glijbaan achterin

Het binnenzwembad - met glijbaan achterin

Wij bezochten Camping De Twee Bruggen in de zomervakantie en het was heet! Toch was het altijd mogelijk om nog een plekje te bemachtigen in het zwembad. Dat komt vast ook, omdat veel mensen gingen zwemmen in de recreatieplas, die maar een paar honderd meter verderop ligt. De Slingeplas heeft een groot zandstrand, een speeltuin en ruime ligweide. Je kunt hier zwemmen, suppen en zonnen. Vanaf de camping ben je in een paar minuten lopen of fietsen als bij de plas. Er heerst een ontspannen sfeer aan de Slingeplas.

Op weg naar de Slingeplas

Op weg naar de Slingeplas

Het strandje vanaf de overkant

Het strandje vanaf de overkant

Speeltuin aan de Slingeplas

Speeltuin aan de Slingeplas

Het strandje is groot en het water ondiep

Het strandje is groot en het water ondiep

Nog meet spelen aan de plas

Nog meet spelen aan de plas

Wil jij nog meer waterpret? Vlak bij de ingang van de camping kun je ook kano’s huren, voor een tocht over de Slinge. Dit riviertje verloopt langs de camping. Als je een van de safaritenten huurt geniet je van een prachtig uitzicht over het water en de weilanden. Vanaf de camping loop je gemakkelijk over de dijk langs de Slinge voor een fijne avondwandeling in richting van het meertje. Het uitzicht over de weilanden is schitteren. Door het landschap verlopen veel boerenweggetjes - ideaal om met kinderen te fietsen. Je kunt fietsen huren op de camping - ook van die leuke 4-zits familiefietsen. Hiermee fiets je samen 2x2 door het landschap. Dat was erg leuk om te doen, maar soms ook best hard trappen. Hadden wij weer een ijsje verdient 😋.

Schaapjes op De Twee Bruggen

Schaapjes op De Twee Bruggen

Schaap of geit?

Schaap of geit?

Voor herhaling vatbaar?

Conclusie? De Twee Bruggen is een fijne camping, mooi onderhouden en met een tof zwembad en leuke speeltuinen. Kinderen zullen zich hier vermaken en zijn natuurlijk van harte welkom, maar het is geen kindercamping zoals Camping Beerze Bulten of Camping De Zandstuve. Voor kinderen is zijn er 2 zwembaden met mooie glijbanen, speeltuinen verspreid over het park en een waterspeeltuin. Het is een camping voor de hele familie - ook voor ouders worden faciliteiten geboden zoals een goed restaurant, fitness en wellness. Gezien de zomers hier in Nederland steeds droger en warmer worden is deze camping een ideale plek om je zomervakantie door te brengen. Als jij op zoek bent naar een 5* camping met goed sanitair en een ontspannen sfeer, dan is Camping De Twee Bruggen een echte aanrader!


Bekijk Camping De Twee Bruggen

Alle campings op de kaart vinden

Alle campings in Nederland

Ben jij op zoek naar een echte kindercamping in Nederland? Bekijk het volledige aanbod op onze kaart of lees alle berichten online. Op Campingkidz.nl vind je vast en zeker je volgende vakantie met kinderen!
Ken jij deze campings al?

Camping Vreehorst

Kamperen in Winterswijk en vlak bij Obelink? Wij bezochten Camping Vreehorst met het hele gezin. Als jij een familiecamping zoekt met een zwembad en leuke speeltuin - dan ben jij hier aan het goede adres. Lees hoe het ons is bevallen en bekijk de foto’s!Camping Ackersate

Dit is een gezellige camping op de Veluwe! Camping Ackersate is een goed verzorgd park met heel veel faciliteiten voor kinderen en een leuk zwembad. Plus: op deze camping kom je ook wat oudere kinderen tegen. Op 1,5 km van het park ligt ook nog eens recreatieplas Zeumeren. Dus zoek jij een camping voor je vakantie met kids tot 16 jaar? Kijk dan ook eens hier!Camping Beerze Bulten

Camping Beerze Bulten is een van de bekendste campings in Nederland en dé kindercamping voor families met kinderen tot ongeveer 12 jaar. Met waanzinnig veel faciliteiten en nu ook een sportief programma voor de ouders zul je hier ongetwijfeld een geweldige kampeervakantie beleven. Ik bezocht deze camping in juni 2022. Lees maar mee...Camping De Berenkuil

Deze ruim opgezette kindercamping heeft een zwembad, een indoor-speeltuin en een recreatiemeer met een grote speeltuin. Hier kampeer je in een rustige omgeving in Drenthe (Grolloo). Bekijk onze foto’s van Camping De Berenkuil en lees hoe het ons is bevallen!Camping met zwembad

Kamperen met kinderen: daar hoort zwemmen natuurlijk ook bij. En omdat het niet altijd mooi weer is in ons eigen land, hebben wij alle campings met verwarmd binnenzwembad voor jullie verzamelt. Bekijk ons vernieuwde overzicht online!
Campings in Nederland
Campingkidz.nl
Campingkidz Facebook Campingkidz Pinterest Campingkidz Instagram

Contact: info@campingkidz.nl

Kvk nummer: 71431217


Camping mit Kindern in Holland

Safaritent huren op een camping

Privacyverklaring

Over Campingkidz

Adverteren

Blog

Links