camping aan meer in Nederland

Campings met een waterpark of spraypark

Aquaparken in Nederland

Zomers genieten op een camping met waterpark of spraypark. Deze campings in Nederland bieden waterpret voor klein en groot. Kom lekker spelen in het waterspeelpark op een van deze kindvriendelijke campings. Alle campings op deze pagina beschikken over een waterspeelpark of waterspeelparadijs. Vaak is er ook een zwembad op de camping, maar niet altijd. Sommige sprayparken zijn juist voor jonge kinderen aangelegd. Anderen zijn één groot water-spetter paradijs voor alle leeftijden. Wij hebben een overzicht voor jullie gemaakt.

We ❤ Waterpret

Heb jij zin in nog meer water? Naast deze leuke campings met waterspeelpark hebben wij ook heel veel campings aan een meer met strandbad. Of zoek jij een camping aan het strand?

Omdat het niet altijd mooi weer is in Nederland is een camping met binnenzwembad vaak ook heel leuk. Of bekijk het overzicht van deze geweldige campings in Nederland met een buitenzwembad.

We ❤ Camping

Weke camping je ook kiest: met water in de buurt zullen de kinderen zicht niet gaan vervelen. Bekijk dus snel deze leuke campings met een waterpark of spraypark en vind je favoriete kampeerplek!Het allerleukste spraypark van Zeeland

Camping Julianahoeve

Familiecamping direct aan het strand! Camping Julianahoeve heeft het allerleukste spraypark van Zeeland. In deze spetterpeeltuin kun je heerlijk buiten spelen en is droog blijven géén optie. Het spraypark is een uitbreiding van het binnenzwembad en is een uitdaging voor alle leeftijden. De MegaSoaker zorgt voor een splash van 300 liter water en de fonteinen bieden plezier aan de kleintjes.

Zandstrand plus Aquapark

Vakantiepark het Stoetenslagh

Uniek zwembad geheel ingericht in strandthema met palmbomen, die voor een gezellige en tropische sfeer zorgen en een kiezelstrand met speelzand voor de kids. Ook bied de camping een indoor strand met horeca en animatie, een grote recreatieplas van 5 hectare met 2 waterglijbanen, Tubby Splash en zandstrand plus in de zomer een heus Aquapark. Meer waterpret vind je nergens!

Groot indoor waterspeelpark

Vakantiepark Blauwe Meer

Uniek overdekt speelstrand en een groot indoor waterspeelpark. Bezoek Vakantiepark Blauwe Meer in Belgisch Limburg. De nieuwe overdekte centrumvoorziening omvat, naast het zwembad met reuze waterglijbaan en de horecagelegenheden, een mooi indoor speelstrand. Slecht weer is dus geen enkel probleem op deze familiecamping met vele faciliteiten.

spectaculaire Waterspeelpark

Vakantiepark Bosbad Hoeven

Een fantastische camping met het spectaculaire Waterspeelpark Splesj (gratis toegang voor gasten). Door het enorme aanbod aan faciliteiten en de gevarieerde omgeving is het de ideale vakantiebestemming voor gezinnen! Waterspeelpark Splesj is het meest spectaculaire waterspeelpark van Nederland met metershoge glijbanen en het grootste spray-park van Europa!

Camping met waterspeeltuin

Camping De Paal

Camping de Paal is een echte kindercamping. En de waterspeeltuin is een paradijs als je houdt van spetteren en spelen in het water. Je kunt hier namelijk schieten met watershooters, door een grot kruipen, klimmen en klauteren over de vele speeltoestellen en glijden van de glijbaan. Maar wat misschien nog wel het allerleukste is, is de buikschuifbaan. Gewoon op je buik liggen en glijden maar!

Camping met waterspeeltuin

Camping de Berenkuil

Voor een onvergetelijke vakantie met veel waterpret: bezoek de gloednieuwe waterspeeltuin bij camping de Berenkuil! De waterspeeltuin biedt geen uren, maar dagen speelplezier voor alle fanatieke waterratjes. De kinderen kunnen de vele sproeiers in de waterspeeltuin zelf activeren. Dit alles op de veilige zandkleurige ondergrond van het eerste spraypark in Drenthe.camping met buitenzwembad

Campings met buitenzwembad

Campings aan het strand

Campings aan zee

Campings met binnenzwembad

Campings met binnenzwembadKamperen met baby

Kamperen met Baby

Kamperen met je dreumes of peuter

Kamperen met Peuter

Kamperen met tiener

Kamperen met Tienerfacebook facebook Campingkidz Pinterest Campingkidz Instagram