Vakantiepark Mölke

Een weekendje weg op Vakantiepark Mölke

Ken jij Vakantiepark Mölke al? Dit schitterende vakantiepark ligt in Zuna, Overijssel en midden in de natuur. En dat is precies wat dit park met camping zo leuk maak - de natuur. Bij aankomst word ik vriendelijk ontvangen en omdat mijn kleine 2-persoons Boetiek-Suite nog niet klaar is, draai ik gelijk een rondje over de camping. Hier vind je heel veel foto’s van Camping & Vakantiepark Mölke en natuurlijk vertel ik je hoe het mij is bevallen!


Campings in Overijssel

Kindercamping Nederland


Is het een camping? Is het een Glamping?

Dit luxe park ligt direct aan de rivier de Regge en ademt rust. En de sfeer is super-relaxed! Voor aankomst was mij niet geheel duidelijk wat dit vakantiepark nou was: een camping of glamping of huisjes? Het is een plek voor iedereen die van een ontspannen laissez-fair houding houdt! Camping, leuke glampings en luxe vakantiehuizen met een natuurlijke look & feel staan samen op een park, dat vooral eens wil zijn met de natuur. Hier draagt de pop-up glamping „bij de buren“ een wezenlijke bijdrage aan met een ontspannen sfeer. Op een groot en natuurlijk grasveld met bloemen staan mooie huurtenten (soms met een eigen kleine kindertent ernaast) in een grote cirkel. Kinderen spelen op het veld en er s in de avond en kampvuur en een bar/restaurant. Hier heb ik foto’s van het park voor jullie, kijk maar:

Het is meteen duidelijk: hier moet je zijn

Het is meteen duidelijk: hier moet je zijn 😉

De eerste indruk is prachtig

De eerste indruk is prachtig

Pop-up glamping „bij de buren“

Pop-up glamping „bij de buren“

Hier kun je een kopje koffie drinken

Hier kun je een kopje koffie drinken

Mooie glampings

Mooie glampings

Het restaurant „bij de buren“

Het restaurant „bij de buren“

Maar je kunt natuurlijk ook gewoon kamperen op Mölke of een kampeerplek met privé sanitair boeken. De kampeerplekken staan gezellig bij elkaar in de buurt en er is meestal een kleine speelplek in de buurt. Überhaupt is dit park niet zo groot en kinderen kunnen makkelijk over het park naar de grote speeltuin fietsen of zelf naar de animatie gaan. Als je geen privé sanitair op je kampeerplek kiest, dan maak je gebruik van het centrale sanitair gebouw met superleuk kindersanitair. En dat is zeker geen straf, want het sanitair is schoon, lekker licht en oogt modern met een wit-hout-look!

Kampeerplek met speeltuintje

Kampeerplek met speeltuintje

Of met privé sanitair

Of met privé sanitair

De vis-steiger aan de Regge

De vis-steiger aan de Regge

Sanitair gebouw met kindersanitair

Sanitair gebouw met kindersanitair

Hier gaan kinderen graag douchen

Hier gaan kinderen graag douchen

Leuk, hé?

Leuk, hé?

Voor kinderen is er veel te beleven op Mölke: er is een speeltuin met springkussen, een knustelclub (ook in het laagseizoen voor de allerjongsten kinderen), animatie, een zwembad en een grote binnenspeeltuin met zand. Verdeeld over de camping vind je speeltuintjes en in de zomer kun je heerlijk zwemmen in de Regge. Omdat de Regge meandert en in de afgelopen jaren is verbreed en verduurzaamd, is het water van de Regge nu een van de schoonste zwemwater van Nederland. Hier kun je dus ook in de warme zomermanden onbezorgd op het strandje spelen en zwemmen in natuurwater.

De grote speeltuin met springkussen

De grote speeltuin met springkussen

De knutsel-club

De knutsel-club

Alpaca op de dierenweide

Alpaca op de dierenweide

Het binnenzwembad heeft lekker warm water

Het binnenzwembad heeft lekker warm water

En een leuk peuterbadje

En een leuk peuterbadje

Bij het restaurant is ook de binnenspeeltuin

Bij het restaurant is ook de binnenspeeltuin

Met zand en klimtoestellen van hout

Met zand en klimtoestellen van hout

Heel erg leuk is, dat je op de camping ook kano’s, een sup-board of zelfs een elektrische fluisterboot kunt huren. Hiermee vaar je zo de Regge op en ontdek je de prachtige omgeving vanaf het water. Ik heb het geprobeerd en mocht een klein stukje met een van de fluisterboten varen - dat is heel erg ontspannen. En het is niet druk op het water, want er zijn verder geen verhuur-booten op dit stukje van de Regge. Neem een picknickmand mee en geniet van een dagje op het water!

Met de fluisterboot over de Regge

Met de fluisterboot over de Regge

Langs koeien, reigers en heel veel natuur

Langs koeien, reigers en heel veel natuur

Mölke biedt naast kampeerplekken ook een bijzonder grote keuze aan glampings. Voor iedereen is hier een passende glamping-tent te vinden. Omdat ik mar een nachtje bleef, koos ik voor een gezellige 2-persoons cabine met een tentdak en eigen badkamer. Maar er zijn ook tenten met een panorama-gedeelte of accommodaties met een fraai uitzicht over de Regge. De accommodaties staan kriskras door elkaar heen en dat zorgt voor een gezellige sfeer en een leuke uitstraling.

Mijn 2-persoons cabin met tentdak

Mijn 2-persoons cabin met tentdak

Of je kiest voor een luxe tent

Of je kiest voor een luxe tent

Boomhut met uitzicht

Boomhut met uitzicht

Glamping met kindertent ernaast

Glamping met kindertent ernaast

Conclusie: Vakantiepark Mölke is geen typische camping met laantjes, maar een ontspannen vakantiepark, waar je veel dingen kunt doen (zwemmen, spelen, lekker eten, bootje varen en meer), maar waar niets hoeft. Het park ligt rustig en is mooi verlicht met leuke lichterkettingen bij de accommodaties, lampions en een sfeervolle verlichting bij de pop-up glamping. Als je wilt kamperen beschik je over privé sanitair of je kiest voor een kampeerplek op een kampeerveld met speeltuintje. Het luxe washuis heeft ook voor kinderen uitstekend sanitair. Als je even een weekendje wilt onthaasten is Mölke de ideale plek voor jou!


Bekijk Vakantiepark Mölke

Alle campings op de kaart vinden

Alle campings in Nederland

Ben jij op zoek naar een echte kindercamping in Nederland? Bekijk het volledige aanbod op onze kaart of lees alle berichten online. Op Campingkidz.nl vind je vast en zeker je volgende vakantie met kinderen!
Inspiratie

Camping De Noetselerberg

Camping De Noetselerberg ligt midden in een prachtig natuurgebied – het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Vanaf de camping loop je zo het bos in. Deze camping is leuk voor kinderen tot ongeveer 13 jaar. Er is een zwembad (binnen en buiten), een indoor-speeltuin en gezellige animatie in de schoolvakanties. Lees hier ons bericht over deze gemoedelijke camping!Camping Ommerland

Camping Ommerland - een kindercamping met pony’s. Een pony op je kampeerplek? Dat is mogelijk bij Camping Ommerland en natuurlijk wilden wij hier eens gaan kijken - en dus bezochten wij Camping Ommerland in juni. En wat blijk? Hier is zo veel meer te beleven dan alleen maar pony’s. Ook voor stoere kids en tieners is Ommerland een prachtige camping met heel veel faciliteiten.Camping Rabbit Hill

Camping Landal Rabbit Hill is deel van het gelijknamige vakantiepark. De camping is op een apart gedeelte gelegen en je kampeerd midden in de bossen op mooie ruime kampeervelden. Hier vind je alles, wat je van een Landal vakantiepark kunt verwachten: Bollo, een goed zwembad, indoorspeeltuin en leuke animatie!Camping TerSpegelt

Een van de leukste camping in Nederland is Camping TerSpegelt. Wij hebben deze camping zelfs twee keer bezocht. De nieuwste foto’s en ons verhaal lees jij hier…Camping met zwembad

Kamperen met kinderen: daar hoort zwemmen natuurlijk ook bij. En omdat het niet altijd mooi weer is in ons eigen land, hebben wij alle campings met verwarmd binnenzwembad voor jullie verzamelt. Bekijk ons vernieuwde overzicht online!
Campings in Nederland
Campingkidz.nl
Campingkidz Facebook Campingkidz Pinterest Campingkidz Instagram

Contact: info@campingkidz.nl

Kvk nummer: 71431217


Camping mit Kindern in Holland

Safaritent huren op een camping

Privacyverklaring

Over Campingkidz

Adverteren

Blog

Links