Camping Noorder Sandt;

Camping 't Noorder Sandt: een weekendje aan zee in Noord-Holland

Even weg naar het strand: een bezoek aan Camping 't Noorder Sandt in Julianadorp aan Zee. En wij zijn blij verrast door de gezellige sfeer, de leuke speeltuinen en natuurlijk door de minimanege, waar beginners kunnen ponyrijden of een les kunnen volgen en ervaren ruiters zelfs een heerlijke strandrit mogen maken. Leuk voor de paardenmeisjes, maar gelukkig is er ook iets voor de stoere jongens: een chill-room met YouTube en biljard. En niet te vergeten: een leuk zwembad! Bekijk onze foto’s!


Camping aan zee Nederland

Camping Noord-Holland


Kamperen in Julianadorp aan Zee

Bij aankomst ruik je meteen de zee. Natuurlijk niet gek, want Camping 't Noorder Sandt ligt achter de duinen en slechts 600m van zee. Je loopt (of fietst) vanaf de ingang makkelijk naar de duinovergang, en dan sta je al binnen een paar minuten op het strand. Dus deze camping is ideaal voor ons wekendje aan zee. Maar deze camping heeft meer te bieden - en je kampeert hier gezellig in kleine laantjes met altijd een speeltuin binnen handbereik. Zoals vaak aan zee zijn de kampeerplekken niet supergroot, maar je hebt ook nog het laantje voor een potje badminton.

Welkom op Camping 't Noorder Sandt

Welkom op Camping 't Noorder Sandt

Kamperen in kleine laantjes

Kamperen in kleine laantjes

Basis kampeerplaats

De basis kampeerplaats

Altijd een speeltuin binnen handbereik

Altijd een speeltuin binnen handbereik

Voor kinderen is er veel te doen op deze camping. De grote speeltuin heeft twee springkussens en er is een skatebaan - dus vergeet je step of skateboard niet. Maar verdeeld over de camping liggen nog meer speeltuintjes, die erg leuk zijn, en er is een chill-room voor kids met YouTube en biljart. Hier vind je de stoere jongens - ik vermoed dat veel meisjes al bij de paarden zijn, maar hierover later meer... En natuurlijk is er een leuk animatieprogramma in het hoogseizoen, ook voor tieners! Want er is iedere dag een programma voor 12+ met o.a. kampvuur, chillen of sport. Vanaf de camping kun je suppen en kanoën op smalle watertjes en vissen lukt ook een beetje.

Speeltuin met springkussens

Speeltuin met springkussens

Chill & biljard

Chill & biljard

Vissen kan hier ook

Vissen kan hier ook

Skatebaan voor steps en skateboard

Skatebaan voor steps en skateboard

Nog een speeltuin

Nog een speeltuin

Animatie voor alle leeftijden - ook 12+

Animatie voor alle leeftijden - ook 12+

Het sanitair is al iets gedateerd, maar netjes en schoon. In beide sanitair gebouwen is een familiedouche aanwezig en ons toiletgebouw heeft speciale kindervoorzieningen met lage douches, toiletten en wastafels.

Het sanitair gebouw

Het sanitair gebouw...

is netjes en schoon

...is netjes en schoon

Camping 't Noorder Sandt heeft een binnenzwembad met kleuterbad. In de ochtend kun je hier baantjes trekken, vanaf 10 uur zijn de kinderen welkom, maar het is mooi weer en dus niet heel druk. Het zwembad heeft een glijbaan en een diep bad van 1.40m.

Peuterbad in het zwembad

Peuterbad in het zwembad

Zwembad met glijbaan

Zwembad met glijbaan

En dan is er nog de minimanege! Hier kun je een ponyritje boeken, een les of vrij rijden in de grote bak. En als je voldoende ervaring hebt (voorrijden is verplicht!) dan mag je mee op een strandrit. Heb je een eigen paard? Deze kun je ook meebrengen! Voor ons is het leuk om lekker naar de paarden te kijken en ze te aaien. Voor een rit was helaas geen tijd, maar de aardige paardenmeisjes zij de halve dag in de weer met helpen en poetsen. De manege is een leuke aanvulling en zoals mijn dochter zegt: Camping 't Noorder Sandt is de perfecte camping voor gezinnen met een paarden-meisje en een stoere jongen... Jullie ouders kunnen lekker chillen, ik ga naar de pony’s en mijn broer hangt toch de hele dag met de anderen jongens bij de biljard met YouTube! Dus...

Minimanege de Sandthapper

Minimanege de Sandthapper

Lessen, vrij rijden en strandritten

Lessen, vrij rijden en strandritten

Lekker paardrijden in de vakantie

Lekker paardrijden in de vakantie


Bekijk Camping 't Noorder Sandt





Alle campings op de kaart vinden

Alle campings in Nederland

Ben jij op zoek naar een echte kindercamping in Nederland? Bekijk het volledige aanbod op onze kaart of lees alle berichten online. Op Campingkidz.nl vind je vast en zeker je volgende vakantie met kinderen!




Inspiratie

camping in Noord-Holland

Ben jij op zoek naar de leukste camping in Noord-Holland? Bekijk dan onze overzichtelijke pagina met heel veel toffe kindercampings in Noord-Holland. Kies jij voor een camping aan zee of een camping met zwembad? In Noord-Holland vind je het allemaal!



Camping Sint Maartenszee

Camping Sint Maartenszee ligt direct achter de duinen en op loopafstand van het strand. Deze camping is leuk voor gezinnen met kinderen tot ongeveer 8 jaar. Der is een speeltuin en een springkussen, maar geen zwembad. Juist voor jonge kinderen is de rust op deze camping fijn. Als je een kleinschalige camping in Noord-Holland zoekt met peuters of kleuters is Sint Martenszee een leuke plek. Lees meer hier....



Camping Tempelhof

Strandvakantie op Camping Tempelhof! Dit is een ouderwetse en leuke camping met heel veel plekken met privé sanitair, maar ook een fijn toiletgebouw, dat zeer schoon is. Camping Tempelhof heeft onlangs de speeltuin helemaal vernieuwd en hier een groot klimtoestel en airtrampoline neergezet. Maar ook het zwembad en de animatie zijn superleuk! Dus als je een camping zoekt in Noord-Holland is deze echt wel een aanrader! Lees meer...



Camping Callassande

Camping Callassande is een relatief grote camping met een gaaf zwembad en grote speeltuin & skatebaan. Door zijn opzet in laantjes en veldjes kampeer je gezellig en rustig op dit park in Noord-Holland. De camping is gescheiden van het vakantiepark en heeft twee grote sanitair gebouwen. Voor kinderen is er in de schoolvakantie een animatieprogramma en voor een dagje strand of om de omgeving te verkennen kun je fietsen huren. Lees hoe het ons is bevallen op deze camping...




Campings in Nederland




Campingkidz.nl
Campingkidz Facebook Campingkidz Pinterest Campingkidz Instagram

Contact: info@campingkidz.nl

Kvk nummer: 71431217


Camping mit Kindern in Holland

Safaritent huren op een camping

Privacyverklaring

Over Campingkidz

Adverteren

Blog

Links