Camping Julianahoeve

Camping Julianahoeve in Renesse

Camping Julianahoeve in Renesse: wij bezochten deze camping in Zeeland in de zomer. Bekijk onze foto’s en bezoek een van de leukste kindercampings in Nederland. Want als je een camping met alles erop en eraan zoekt - kies dan voor Camping Julianahoeve in Renesse. Wij kampeerden er in augustus op een comfort plek zonder privé sanitair, een beetje achterin op de camping in richting van de achteruitgang naar het strand. Voor wie bekend is met de camping: wij stonden in de buurt van speeltuin „Het Schateiland“. Hier lees je hoe het ons is bevallen en natuurlijk heb ik heel wat leuke foto’s voor je van Camping Julianahoeve.


Camping aan zee Nederland

Camping Zeeland


Kamperen op Camping Julianahoeve in Zeeland

Jij zoekt een kindercamping in Zeeland? Dan is Camping Julianahoeve echt iets voor jou! Hier is zoveel te beleven dat ik helemaal niet weet waar ik moet beginnen - dus het beste bij de aankomst. Bij aankomst rij je direct langs het hoofdgebouw met de receptie, het zwembad en het waterpark en dus duiken de kinderen het liefst direct in het zwembad. Maar wij gaan eerst op zoek naar ons plekje, een beetje achterin en in de buurt van de nieuw aangelegde speeltuin „Het Schateiland“.

Welkom op Camping Julianahoeve

Welkom op Camping Julianahoeve

De eerste indruk van Julianahoeve

De eerste indruk van Julianahoeve

Kampeerplekken op Camping Julianahoeve

Kampeerplekken op Camping Julianahoeve

Wij staan in een laantje bij de speeltuin

Wij staan in een laantje bij de speeltuin

Ouderwets gezellig kamperen

Ouderwets gezellig kamperen

Op Camping Julianahove sta je in kleine laantjes tegenover elkaar en de sfeer is gezellig op de toeristische plaatsen. Het is augustus en erg droog deze zomer, dus wij zijn binnen de kortste keren heel erg stoffig. Langs de hoofdweg trekken mensen naar de achteruitgang, waar je direct vanaf de camping naar het strand loopt. Dus als je een camping aan zee zoekt is Juliananhoeve echt een aanrader! Ook ons sanitairgebouw is niet ver lopen vanaf onze kampeerplek. Zoals verwacht is het sanitair netjes en schoon en er is kindersanitair. De vernieuwde speeltuin is heel erg leuk, met een kabelbaan, grote klimtoren en nog veel meer. Onze kinderen hebben zich uren vermaakt op deze grote speeltuin.

Speeltuin Het Schateiland

Speeltuin Het Schateiland

Het Schateiland is nieuw aangelegd

Het Schateiland is nieuw aangelegd

Ons sanitair gebouw

Ons sanitair gebouw

Met leuk kindersanitair

Met leuk kindersanitair

Wij staan op een comfort-kampeerplek en van dit type kampeerplek vind je ook plekken bij de ingang van de camping en meer in de buurt van het hoofdgebouw met alle faciliteiten binnen handbereik. Deze plekken zijn ook erg mooi en het sanitairgebouw daar is recentelijk vernieuwd. Het nieuwe sanitair bij de ingang is werkelijk prachtig geworden en heeft separaat gelegen kindersanitair. Ook hier is een grote speeltuin met airtrampoline, grote klimtoren en speeltuin voor jonge kinderen. Ook het voetbalveld ligt hier. Dus als wij de volgende keer kunnen boeken, kies ik liever voor een kampeerplek bij de ingang (Tip!).

Het nieuwe sanitair gebouw

Het nieuwe sanitair gebouw

Is werkelijk prachtig

Is werkelijk prachtig

Ook met kindersanitair

Ook met kindersanitair

Speeltuin voor jonge kinderen

Speeltuin voor jonge kinderen

Speeltuin voor oudere kids

Speeltuin voor oudere kids

Klimmen, voetbal en meer

Klimmen, voetbal en meer

De eyecatcher van de camping zijn het spraypark en de glijbanen van het zwembad. Van het waterpark op de camping had ik al veel foto’s gezien, en het is werkelijk erg leuk! De vloer is van een waterdoorlatend rubber materiaal, zodat kinderen niet uitglijden en er zijn veel waterattracties om mee te spelen en te spetteren. Onze kinderen vonden het geweldig. Ouders kunnen lekker langs te kant zitten of - als de kinderen oud genoeg zijn - ook bij de bar gaan zitten voor een drankje. Wij kozen ervoor om even lekker mee te spetteren...

Het spraypark

Het spraypark

Het spraypark in actie

Het spraypark in actie

Het zwembad van Camping Julianahoeve is werkelijk een topper en de kinderen wilden het liefst iedere dag zwemmen. Het binnenzwembad op de camping is toegankelijk met gezichtsherkenning en dat is handig, want dan kunnen de kinderen hun pasje niet meer kwijtraken. Het zwembad heeft twee grote glijbanen waarvan er eentje een dubbele is en is voldoende groot voor alle gasten - maar veel mensen zijn met het mooie weer deze zomer ook op het strand te vinden. Tip van onze kinderen: het discozwemmen is erg leuk!

Het binnenzwembad van Camping Julianahoeve

Het binnenzwembad van Camping Julianahoeve

Lekker zwemmen

Lekker zwemmen

Er is nog meer speelplezier te vinden op Camping Julianahoeve: een binnenspeeltuin voor minder mooi weer. De indoorspeeltuin ligt een beetje verstopt achter de snackbar en is leuk opgezet met houten speeltoestellen. De snackbar is trouwens erg uitgebreid, heeft lekker softijs en maakt ook goede pizza's. Er is ook een knutselclub en een theater, maar daar hebben wij geen gebruik van gemaakt want er is gewoon veel te veel te doen op deze camping.

De indoor-speeltuin

De indoor-speeltuin

Leuke binnenspeeltuin op Camping Julianahoeve

Leuke binnenspeeltuin op Camping Julianahoeve

En verder? Er is een supermarkt op de camping zelf en ook een aantal cafés & een restaurant. Zelf hebben wij bij Eb en Vloed gegeten en waren erg te spreken over de kwaliteit van het eten en de vriendelijke bediening. Ik voelde mij erg welkom op deze grote camping en wij hebben genoten van een paar ontspannen dagen. Als je een camping op slechts 5 minuten van zee zoekt, met een zwembad, indoor-speeltuin en veel meer is Camping Julianahoeve echt een aanrader. Reserveer wel op tijd je kampeerplek, want wij waren graag nog wat langer gebleven, maar dat was helaas niet meer mogelijk. Wij komen zeker nog een keer terug op Camping Julianahoeve!

Restaurant Eb en Vloed

Restaurant Eb en Vloed

De camping-supermarkt

De camping-supermarkt


Bekijk Camping Julianahoeve

Met kinderen op Camping Julianahoeve

Tim (8 jaar) over Camping Julianahoeve

quote open Het leukste op Camping Juliananhoeve is het zwembad. Ik vind het zwembad heel erg leuk en de glijbanen ook. Ik wil graag iedere dag gaan zwemmen met mijn vrienden en voetbal spelen. Soms gaan wij ook naar het strand. Ik vind het strand ook mooi, maar het water een beetje koud. Mijn zus en ik hebben een vlieger meegenomen naar het strand. Je mag de vlieger niet loslaten als de wind haard waait! Op het strand kun je ook spelen met een bal of in het zand. Als wij niet gaan zwemmen speel ik graag op de speeltuin, want die is heel groot. Je kunt hier klimmen of op de trampoline springen. Wij spelen vaak “de vloer is lava” want dat kan heel goed op de grote speeltuin. Het lekkerste vind ik het ijs met discodip bij de snackbar. Ik wil graag nog een keer op vakantie op Camping Juliananhoeve want het is een hele leuke camping! quote closeAlle campings op de kaart vinden

Alle campings in Nederland

Ben jij op zoek naar een echte kindercamping in Nederland? Bekijk het volledige aanbod op onze kaart of lees alle berichten online. Op Campingkidz vind je vast en zeker je volgende campingvakantie met kinderen!Ken jij deze campings al?

Camping Toppershoedje

Camping Toppershoedje ligt net-niet in Zeeland, maar aan de kust van Zuid-Holland. Deze camping met vakantiepark ligt aan een werkelijk prachtig stukje strand. Je kan vanaf de camping via een brede voetgangers- en fietsersbrug oversteken naar de duinen en dan sta je binnen enkele minuten op het strand. Meer info ...Camping Westhove

Bekijk deze 5-sterrencamping in Zeeland. Camping Westhove heeft een mooi zwembad, een grote binnenspeeltuin en hee veel animatie in de zomervakantie. Ook naar het strand is het niet ver. Wij bezochten deze camping in Domburg – bekijk onze foto’s en lees ons bericht!Camping Wijde Blick

Deze camping in Zeeland ligt op ongeveer 1,5 km van zee en is een echte familiecamping. Ik was vooral onder de indruk van het zeer schone sanitair - mijn eigen kinderen waren dol op het zwembad en de grote speeltuin. Zoek je een camping in Zeeland, dan is Camping Wijde Blick een goede tip! Hier lees je meer...camping Zeeland

Ben jij op zoek naar de leukste camping in Zeeland? Bekijk dan onze overzichtelijke pagina met heel veel toffe kindercampings aan de kust van Zeeland. Kies jij voor een camping aan zee of een camping met zwembad? In Zeeland vind je het allemaal!
Campings in Nederland