Camping 't Hout in Friesland

Camping 't Hout in Friesland

Op zoek naar een leuke camping in Friesland gingen wij kamperen op Molecaten Park 't Hout in Bakkeveen. Wij kozen voor een kampeer-cabin, omdat ik dit soort accommodatie altijd al een keertje wilde proberen. Camping 't Hout heeft een prachtig zwembad en veel te bieden voor gezinnen. Ben jij benieuwd naar deze camping? Hier zijn onze foto's!


Camping in Friesland

Camping met buitenzwembad


Camping 't Hout: wat een zwembad!

Om maar gewoon met de deur in huis te vallen: wat een gaaf zwembad! Na aankomst worden wij doorgestuurd naar onze cabin – daarover later meer - en terwijl wij nog uitpakken willen de kinderen al in het zwembad duiken. Wij hebben Camping 't Hout speciaal vanwege de faciliteiten voor kinderen uitgekozen, en het zwembad is een echt highlight! Twee grote glijbanen, een superleuk speeltoestel in het water met glijbanen, twee rustigere kinderbadjes en een diep zwembad om baantjes te kunnen zwemmen of lekker te spelen: Camping 't Hout heeft het allemaal! En gelukkig is het weer mooi en kunnen wij volop genieten van de waterpret. Het zwembad is via een toegangspoort bereikbaar en je moet een toegangskaart scannen om het zwembad te bereiken. Dat is natuurlijk altijd een dingetje met kinderen, dus maar hopen dat zij hun kaartje niet kwijtraken.

Het zwembad

Het zwembad

Zwembad Camping 't Hout

Zwembad Camping 't Hout

Waterpret

Waterpret...

ook in het peuterbad

...ook in het peuterbad

Maar ook buiten het zwembad is er veel te spelen voor kinderen. Camping 't Hout heeft, centraal bij het zwembad gelegen, een leuke speeltuin met airtrampoline en een overdekte speelplaats met leuke speeltoestellen en een tafeltennistafel. Ook zijn er diverse speeltoestellen over de kampeervelden verdeeld. De binnenspeeltuin (Flippies Pretpaleis) ligt ook naast het zwembad en is een klassieke indoor-speeltuin met ballenbak en glijbanen. Let wel op de openingstijden: in het laagseizoen is de binnenspeeltuin doordeweeks helaas niet geopend!

Speeltuin Camping 't Hout

Speeltuin Camping 't Hout

Klimtoestel

Klimtoestel

Airtrampoline

Airtrampoline

Overdekte speelplaats

Overdekte speelplaats

Binnenspeeltuin

Binnenspeeltuin

Camping 't Hout heft ruime kampeervelden met een speeltoestel op het veld of in de buurt van je kampeerplaats. Kinderen kunnen hier heerlijk spelen en fietsen over het terrein. De twee sanitairgebouwen zijn echt ingesteld op kinderen met leuk kindersanitair en er zijn ook familiedouches aanwezig. Douchen werkt met een knop en timer, die loopt als je water gebruikt. Je kunt deze ook pauzeren en zo was er voldoende tijd om lekker te douchen. Onze kampeer-cabin had namelijk wel een eigen keuken en toilet, maar geen badkamer.

Kamperen op Camping 't Hout

Kamperen op Camping 't Hout

Kampeervelden met een speeltoestel

Kampeervelden met een speeltoestel

Sanitairgebouw

Sanitairgebouw

met leuk kindersanitair

met leuk kindersanitair

en babybadjes

en babybadjes

Als je een van deze cabins huurt, beleef je echt een campingvakantie. Zoals gezegd, maak je gebruik van de douches in het sanitairgebouw, maar heb je wel een keuken met vaatwasser en een toilet. Deze tent-accommodaties liggen mooi in het groen en er is een leuke speeltuin voor de deur. Trouwens zijn alle huuraccommodaties op Camping 't Hout erg mooi gelegen.

Cabins op Camping 't Hout

Cabins op Camping 't Hout

Keuken met vaatwasser

Keuken met vaatwasser

Het is toch net een tent?

Het is toch net een tent?

Ook hier een leuk speeltoestel

Ook hier een leuk speeltoestel

Mobile Home

Mobile Home

Ingerichte tent

Ingerichte tent

Wie een leuke camping met indoor-speeltuin en veel faciliteiten voor kinderen tot ongeveer 12 jaar zoek, is Camping 't Hout een leuke camping. In de omgeving is veel te doen en de natuur is bijzonder mooi. Verken de omgeving en huur een E-Chopper in Bakkeveen. Het kleine dorpje is ook erg gezellig om een keer uit eten te gaan of voor een kopje koffie. Of bezoek de steden Drachten, Groningen, Leeuwarden of Assen.


Bekijk Camping 't Hout

Alle campings op de kaart vinden

Alle campings in Nederland

Ben jij op zoek naar een echte kindercamping in Nederland? Bekijk het volledige aanbod op onze kaart of lees alle berichten online. Op Campingkidz.nl vind je vast en zeker je volgende vakantie met kinderen!
Ken jij deze campings al?

Camping De Twee Bruggen

Zoek jij een fijne 5-sterren camping in het oosten van Nederland? Camping De Twee Bruggen is een mooie camping met binnenzwembad en buitenzwembad. Hier kun je kamperen met privé sanitair of genieten van het gloednieuwe sanitair gebouw met regen-douche. Wij bezochten deze camping in de zomer en hebben heel veel foto’s gemaakt. Kijk maar!Camping Vreehorst

Kamperen in Winterswijk en vlak bij Obelink? Wij bezochten Camping Vreehorst met het hele gezin. Als jij een familiecamping zoekt met een zwembad en leuke speeltuin - dan ben jij hier aan het goede adres. Lees hoe het ons is bevallen en bekijk de foto’s!Camping Ackersate

Dit is een gezellige camping op de Veluwe! Camping Ackersate is een goed verzorgd park met heel veel faciliteiten voor kinderen en een leuk zwembad. Plus: op deze camping kom je ook wat oudere kinderen tegen. Op 1,5 km van het park ligt ook nog eens recreatieplas Zeumeren. Dus zoek jij een camping voor je vakantie met kids tot 16 jaar? Kijk dan ook eens hier!Camping Beerze Bulten

Camping Beerze Bulten is een van de bekendste campings in Nederland en dé kindercamping voor families met kinderen tot ongeveer 12 jaar. Met waanzinnig veel faciliteiten en nu ook een sportief programma voor de ouders zul je hier ongetwijfeld een geweldige kampeervakantie beleven. Ik bezocht deze camping in juni 2022. Lees maar mee...Camping met zwembad

Kamperen met kinderen: daar hoort zwemmen natuurlijk ook bij. En omdat het niet altijd mooi weer is in ons eigen land, hebben wij alle campings met verwarmd binnenzwembad voor jullie verzamelt. Bekijk ons vernieuwde overzicht online!
Campings in Nederland
Campingkidz.nl
Campingkidz Facebook Campingkidz Pinterest Campingkidz Instagram

Contact: info@campingkidz.nl

Kvk nummer: 71431217


Camping mit Kindern in Holland

Safaritent huren op een camping

Privacyverklaring

Over Campingkidz

Adverteren

Blog

Links