Camping Sint Maartenszee;

Kamperen op Camping Sint Maartenszee

Camping Sint Maartenszee ligt in Sint Maartensvlotbrug, Noord-Holland, en dicht bij zee. Alleen de duinen liggen tussen de camping en het strand. Maar opgelet: het is een flinke rij duinen, dus ook een flinke en mooie wandeling tot het strand. Handig is het om je fiets mee te nemen, dan ben je snel op en neer naar het strand. Wij bezochten deze camping in augustus en het was lekker druk!


Camping aan zee Nederland

Camping Noord-Holland


Even uitwaaien aan de kust van Noord-Holland

Kamperen in Noord-Holland aan zee. Voor de afwisseling gingen wij kamperen op Camping Sint Maartenszee. Deze camping heeft geen zwembad, maar de weersvoorspelling is mooi, dus is een zwembad ook niet per se nodig. Wij kamperen op een laantje met twee rijen kampeerplekken tegenover elkaar. Het is best gezellig en het valt op dat 2/3 van de gasten Duits zijn. Op de speeltuin is dat geen enkel probleem, de kinderen lijken elkaar zonder moeite te verstaan. De kampeerplekken zijn ruim genoeg voor onze caravan en wij genieten van het zonnetje op de open plekken, waar je dankzij de struiken uit de wind staat. Ook fijn is de Spar-supermarkt op de camping, waar je iedere ochtend verse broodjes kunt halen - en in de middag een ijsje.

Welkom op Camping Sint Maartenszee

Welkom op Camping Sint Maartenszee

Kamperen in laantjes met veel groen

Kamperen in laantjes met veel groen

Een mooi plekje

Een mooi plekje

Uiteraard moet na aankomst snel de speeltuin getest worden. Het is even zoeken naar de vernieuwde speeltuin en ergens zou ook een springkussen moeten zijn. Naar een kleine speurtocht over de camping is ook het springkussen gevonden (tip: achter het voetbalveld en de midgetgolfbaan). Eigenlijk handig, dat het springkussen niet direct naast kampeerplekken staat, want zo heeft niemand last van het geblaas. Voor jonge kinderen is het misschien te veer weg van de kampeerplek en zouden ouders vaak mee moeten gaan naar het springkussen of naar de grote speeltuin. Gelukkig dat er ook bankjes zijn om lekker te zitten terwijl de kids springen. Trouwens is er ook een leuke midgetgolfbaal, die bijzonder fraai in het duinlandschap ligt.

Sportveld en springkussen

Sportveld en springkussen

Speeltuin voor alle kids

Speeltuin voor alle kids

Lekker klimmen in het klimtoestel

Lekker klimmen in het klimtoestel

Leuk voor de jongsten gasten van de camping

Leuk voor de jongsten gasten van de camping

Mooie midgetgolfbaan

Mooie midgetgolfbaan

Van tevoren was ik best benieuwd naar het sanitair op deze camping, omdat de reviews erg wisselend zijn. Het sanitair gebouw is een vrij groot gebouw, uiteraard ook met kindersanitair. Tijdens ons verblijf was het sanitair voldoende schoon, maar er komt geen hele harde straal water uit de douches. Bij meisjes met lang haar was het even een uitdaging om de shampoo weer uit te spoelen. Maar verder heb ik eigendijk niets op te merken.

Sanitair gebouw met hondendouche

Sanitair gebouw met hondendouche

Sanitair gebouw van binnen

Sanitair gebouw van binnen

Het kindersanitair

Het kindersanitair

Camping Sint Maartenszee is een rustige camping, waar ook honden welkom zijn. Op de camping kom je best veel honden tegen. Extra faciliteiten voor de viervoeters zijn er ook, bij voorbeeld een hondendouche. Voor jonge kinderen is de speeltuin leuk, en natuurlijk het strand. Voor oudere kinderen is hier niet zo veel te beleven. Helaas heeft de camping geen zwembad om even in te plonsen. Deze camping is prima met mooi (strand-) weer. Met een regenachtige week zullen kinderen misschien snel verveeld raken.


Bekijk Camping Sint Maartenszee

Alle campings op de kaart vinden

Alle campings in Nederland

Ben jij op zoek naar een echte kindercamping in Nederland? Bekijk het volledige aanbod op onze kaart of lees alle berichten online. Op Campingkidz.nl vind je vast en zeker je volgende vakantie met kinderen!
Inspiratie

camping in Noord-Holland

Ben jij op zoek naar de leukste camping in Noord-Holland? Bekijk dan onze overzichtelijke pagina met heel veel toffe kindercampings in Noord-Holland. Kies jij voor een camping aan zee of een camping met zwembad? In Noord-Holland vind je het allemaal!Camping Tempelhof

Strandvakantie op Camping Tempelhof! Dit is een ouderwetse en leuke camping met heel veel plekken met privé sanitair, maar ook een fijn toiletgebouw, dat zeer schoon is. Camping Tempelhof heeft onlangs de speeltuin helemaal vernieuwd en hier een groot klimtoestel en airtrampoline neergezet. Maar ook het zwembad en de animatie zijn superleuk! Dus als je een camping zoekt in Noord-Holland is deze echt wel een aanrader! Lees meer...Camping Callassande

Camping Callassande is een relatief grote camping met een gaaf zwembad en grote speeltuin & skatebaan. Door zijn opzet in laantjes en veldjes kampeer je gezellig en rustig op dit park in Noord-Holland. De camping is gescheiden van het vakantiepark en heeft twee grote sanitair gebouwen. Voor kinderen is er in de schoolvakantie een animatieprogramma en voor een dagje strand of om de omgeving te verkennen kun je fietsen huren. Lees hoe het ons is bevallen op deze camping...Camping Kijkduin

Camping Kijkduin ligt vlak bij Den Haag en het mooie strand. Deze camping is deel van een groot vakantiepark en heeft een binnenzwembad, leuke speeltuinen, horeca en animatie in de schoolvakanties. Bekijk onze foto’s van Camping Kijkduin.
Campings in Nederland
Campingkidz.nl
Campingkidz Facebook Campingkidz Pinterest Campingkidz Instagram

Contact: info@campingkidz.nl

Kvk nummer: 71431217


Camping mit Kindern in Holland

Safaritent huren op een camping

Privacyverklaring

Over Campingkidz

Adverteren

Blog

Links