Camping Duinoord Burgh-Haamstede

Hier kampeer je écht aan zee: Camping Duinoord

Als je op loopafstand van het strand wil kamperen dan is Camping Duinoord in Zeeland echt een camping voor jou - een toffe camping voor gezinnen met jonge kinderen! Je loopt namelijk vanaf deze kleine camping binnen 10 minuten naar zee. Hier is niet eens een fiets nodig om naar de strandovergang te fietsen: het kan makkelijk te voet. Wij bezochten Camping Duinoord in augustus. Hier zijn onze foto’s!


Camping aan zee Nederland

Camping Zeeland


Kamperen in Burgh-Haamstede op Camping Duinoord

Wat een ontspannen camping! Op deze ouderwetse camping sta je dus bijna op het strand: een heerlijk strand met strandtent in de buurt voor een kopje koffie of je avondeten. De zee wordt maar langzaam dieper en is fijn voor kinderen. En zelfs in augustus en met mooi weer was het niet overvol op dit strand. Dus het strand krijgt van ons een dikke 10! Maar hoe is de camping?

Camping Duinoord is een no nonsens camping direct aan zee. Je staat in laantjes tegenover elkaar en de meesten plekken zijn ook met heggetjes van elkaar gescheiden. Door de handig aangelegde voetgangers-padjes ben je eigenlijk altijd snel bij het sanitair gebouw. Dat sanitair gebouw is trouwens super! Aan de buitenkant zijn een rij toiletten en binnen is het netjes met douches, ook een paar wc’s een de afwas doe je overdekt aan de zijkant van het gebouw. Het was schoon en goed onderhouden.

Welkom op Camping Duinoord

Welkom op Camping Duinoord

Kamperen in laantjes met heggen

Kamperen in laantjes met heggen

Ook hier sta je gezellig in een rustig laantje

Ook hier sta je gezellig in een rustig laantje

Het sanitair gebouw is netjes

Het sanitair gebouw is netjes

Schoon, warm en fijn sanitair

Schoon, warm en fijn sanitair

Maar is Camping Duinoord ook leuk voor kinderen? Zelf zou ik deze camping aanbevelen voor families met kinderen tot ongeveer 8 jaar. Er is in de zomervakantie leuke animatie zoals knutselen in de schuur en spelletjes, maar allemaal gericht op jonge kinderen. Ook de speeltuin met een heel leuk aangelegd peuterbadje is gericht op jonge kinderen, even als de kinderboerderij bij de speeltuin. Voor jonge kinderen is hier dus zeker genoeg te doen, en profiteren zij van de kleinschaligheid van deze camping. Voor oudere kinderen en voor tieners heeft Camping Duinoord niets te bieden, alleen het strand en een naastgelegen klimbos.

Receptie, recreatiezaal en tafeltennis

Receptie, recreatiezaal en tafeltennis

Knutselen met de animatie

Knutselen met de animatie

Lekker spelen op de speeltuin

Lekker spelen op de speeltuin

Het pierenbadje is heel leuk

Het pierenbadje is heel leuk

Speeltuin bij het sanitair gebouw

Speeltuin bij het sanitair gebouw

Nog meer speeltuin...

Nog meer speeltuin...

Kleine waterspeeltuin

Kleine waterspeeltuin

Animatieprogramma in augustus

Animatieprogramma in augustus

Het geitje op de kinderboerderij

Het geitje op de kinderboerderij

Want de camping ligt direct naast een natuurgebied waar een klimbos is en leuke fiets- en wandelwegen doorheen lopen. Misschien is deze camping daarom ook zo populair bij gezinnen met hond? Er zijn namelijk veel honden op Camping Duinoord, maar dat gaf geen hinder. Honden mogen wel op het hondenstrand een stukje verderop en ook in het bos is een plek voor honden gereserveerd.

Conclusie? Camping Duinoord is een fijne, goed verzorgde camping voor gezinnen met baby of peuter/kleuter (en een hond). Het strand is het highlight van deze camping en je kampeerd hier nog ouderwets, maar wel met mooi sanitair.


Bekijk Camping Duinoord

Alle campings op de kaart vinden

Alle campings in Nederland

Ben jij op zoek naar een echte kindercamping in Nederland? Bekijk het volledige aanbod op onze kaart of lees alle berichten online. Op Campingkidz vind je vast en zeker je volgende campingvakantie met kinderen!
Inspiratie

camping Zeeland

Ben jij op zoek naar de leukste camping in Zeeland? Bekijk dan onze overzichtelijke pagina met heel veel toffe kindercampings aan de kust van Zeeland. Kies jij voor een camping aan zee of een camping met zwembad? In Zeeland vind je het allemaal!Camping Ginsterveld

Camping Ginsterveld in Burgh-Haamstede: Kamperen in Zeeland op een toffe kindercamping. Met de fiets ben je hier snel naar het strand, de afstand is ongeveer 2km naar zee (bijvoorbeeld op het Schouwen Noordstrand of het strand van Renesse).Camping International

Wie op zoek is naar een kleinschalige camping in Zeeland met kinderen tot ongeveer 8 jaar moet beslist eens gaan kijken op Camping International. Deze camping heeft mooie kampeerplekken en een waanzinnig leuke speeltuin binnen en buiten. Het kleuterbadje brengt verkoeling inde zomer en in de omgeving kun je heerlijk fietsen. Lees hier ons bericht!Camping Julianahoeve

Camping Julianahoeve: wij bezochten deze camping in Zeeland in de zomervakantie. Bekijk onze foto’s en bezoek een van de leukste kindercampings in Nederland. Want als je een camping met alles erop en eraan zoekt - kies dan voor Camping Julianahoeve in Renesse.
Campings in Nederland
Campingkidz.nl
Campingkidz Facebook Campingkidz Pinterest Campingkidz Instagram

Contact: info@campingkidz.nl

Kvk nummer: 71431217


Camping mit Kindern in Holland

Safaritent huren op een camping

Privacyverklaring

Over Campingkidz

Adverteren

Blog

Links