Camping Ginsterveld Burgh-Haamstede

Camping Ginsterveld in Burgh-Haamstede

Kamperen in Zeeland op een toffe kindercamping in Burgh-Haamstede. Met de fiets ben je hier snel naar het strand, de afstand is ongeveer 2km naar zee (bijvoorbeeld op het Schouwen Noordstrand of het strand van Renesse). Maar Ginsterveld is ook op ongeveer tien auto-minuten van het Grevelingenmeer gelegen - wie van surfen houdt kan hier zijn hart ophalen.


Camping aan zee Nederland

Camping Zeeland


Wij hebben plezier op Camping Ginsterveld

Via een landelijk weggetje komen wij aan op Camping Ginsterveld en zijn al bij aankomst in vakantiestemming. Camping Ginsterveld ligt namelijk in een uitgestrekt duinlandschap dat ook prachtig is voor een lange fietstocht. Op de weg naar de camping kom je dan (het is mooi weer) ook meer fietsers tegen dan auto’s.

Op Camping Ginsterveld kampeer je op ruim opgezette kampeerplekken in een laantje tegenover elkaar. Over de camping zijn kleine speeltuintjes verdeelt over de plekken dus jonge kinderen hoeven hier niet ver te lopen naar een speelplek. Maar deze Camping heeft sowieso onwijs veel en leuke speeltuinen, daarover vertel ik later meer. De kampeerplekken zijn vaak gescheiden door kleine heggetjes en je staat op een grasmat - althans: wij staan op stro, want het is augustus en water is in Zeeland deze zomer erg krap. Maar nog steeds oogt de camping groen door de struiken en bomen, die ook voor schaduw zorgen.

Welkom op Camping Ginsterveld

Welkom op Camping Ginsterveld

Kamperen in laantjes met heggen

Kamperen in laantjes met heggen

Ook hier sta je gezellig in een rustig laantje

Ook hier sta je gezellig in een rustig laantje

Kamperen met een camper op Ginsterveld

Kamperen met een camper op Ginsterveld

Kleine speeltuin

Kleine speeltuin

Het centraal gelegen sanitair gebouw is ruim en schoon. Het is een echt gebouw, geen container, en gezellig opgezet. Ook het kindersanitair is netjes en de lage toiletten en wasbakken zijn makkelijk toegankelijk voor jonge kinderen.

Het sanitair gebouw

Het sanitair gebouw

Met kindersanitair

Met kindersanitair

Schoon sanitair

Schoon sanitair

En dan zijn er nog de speeltuinen! Er zijn 3 grote speeltuinen, naast kleinere speelplekken die verdeeld zijn over de camping. Direct bij de ingang is een groot speelschip, in het midden van de camping ligt een ruim speelveld met allerlei speeltoestellen en iets verder naar achteren is nog meer speelplezier te vinden op de speeltuin met airtrampoline, kabelbaan, overdekte speelplaats, speelschuur (met animatie) en - toen wij er waren - heel veel springkussens. Kinderen fietsen op deze camping veel heen en weer tussen de grote speeltuinen, want ze zijn allemaal erg leuk!

De grote speeltuin bij de ingang

De grote speeltuin bij de ingang

Een groot speelschip

Een groot speelschip

Nog een grote speeltuin

Nog een grote speeltuin

Overdekte speelplaats

Overdekte speelplaats

Leuke klimtoren

Leuke klimtoren

Springkussenfestival

Springkussenfestival

En de airtrampoline

En de airtrampoline

Camping Ginsterveld heeft ook een leuk binnenzwembad met glijbaan plus, sinds 2021, ook een buitenzwembad met glijbaan. Hier kun je dus met ieder weer zwemmen. Fijn is, dat de verbindingsdeur tussen het binnenzwembad en het buitenbad met goed weer open staat. Zo kan ik heerlijk op een ligstoel bij het zwembad lezen, terwijl de kinderen vaak wisselen tussen binnen en buiten.

Binnenzwembad met glijbaan

Binnenzwembad met glijbaan

En een peuterbad

En een peuterbad

Het nieuwe buitenzwembad

Het nieuwe buitenzwembad

Ook met glijbaan

Ook met glijbaan

Conclusie: ook al ligt Camping Ginsterveld niet op loopafstand van zee, is het strand met de fiets toch goed te bereiken. De vele leuke faciliteiten (er is trouwens ook nog een goed restaurant op de camping) maken deze camping in Zeeland geschikt voor een vakantie met kinderen van alle leeftijden. Het is ons hier erg goed bevallen en ik kan deze camping van harte aanbevelen!


Bekijk Camping Ginsterveld

Alle campings op de kaart vinden

Alle campings in Nederland

Ben jij op zoek naar een echte kindercamping in Nederland? Bekijk het volledige aanbod op onze kaart of lees alle berichten online. Op Campingkidz vind je vast en zeker je volgende campingvakantie met kinderen!
Inspiratie

camping Zeeland

Ben jij op zoek naar de leukste camping in Zeeland? Bekijk dan onze overzichtelijke pagina met heel veel toffe kindercampings aan de kust van Zeeland. Kies jij voor een camping aan zee of een camping met zwembad? In Zeeland vind je het allemaal!Camping International

Wie op zoek is naar een kleinschalige camping in Zeeland met kinderen tot ongeveer 8 jaar moet beslist eens gaan kijken op Camping International. Deze camping heeft mooie kampeerplekken en een waanzinnig leuke speeltuin binnen en buiten. Het kleuterbadje brengt verkoeling inde zomer en in de omgeving kun je heerlijk fietsen. Lees hier ons bericht!Camping Julianahoeve

Camping Julianahoeve: wij bezochten deze camping in Zeeland in de zomervakantie. Bekijk onze foto’s en bezoek een van de leukste kindercampings in Nederland. Want als je een camping met alles erop en eraan zoekt - kies dan voor Camping Julianahoeve in Renesse.Camping Toppershoedje

Camping Toppershoedje ligt net-niet in Zeeland, maar aan de kust van Zuid-Holland. Deze camping met vakantiepark ligt aan een werkelijk prachtig stukje strand. Je kan vanaf de camping via een brede voetgangers- en fietsersbrug oversteken naar de duinen en dan sta je binnen enkele minuten op het strand. Meer info ...
Campings in Nederland
Campingkidz.nl
Campingkidz Facebook Campingkidz Pinterest Campingkidz Instagram

Contact: info@campingkidz.nl

Kvk nummer: 71431217


Camping mit Kindern in Holland

Safaritent huren op een camping

Privacyverklaring

Over Campingkidz

Adverteren

Blog

Links