Logo Campingkidz

Over Campingkidz

Een informative pagina over kamperen met kinderen

over campingkidz

Campingkidz is opgericht omdat ik, op zoek naar meer informatie over kamperen met kinderen, weinig algemene info kon vinden. Het is mijn bedoeling om jullie enthousiast te maken en tips en idee te verzamelen. Ben jij beginnend kampeerder of vindt jij het leuk om mijn blog te volgen? Het is de bedoeling om en verzameling van nuttige informatie, tips en trucjes en herkenbare verhalen op deze site te zetten. En natuurlijk de leukste campings! Kamperen met (en zonder) kinderen is geweldig en ik wil mijn kijk op het buitenleven graag met jullie delen. Ben jij op zoek naar een bijzondere camping, een camping midden in de natuur of een camping waar je lekker paard kunt rijden? Kijk bij onze bijzondere campings! Een persoonlijke pagina is de pagina met hondenvrije campings: niet omdat ik honden haat, maar omdat mijn dochter erg bang is voor honden. Of zoek een passende camping in een van de Nederlandse regio's! Veel plezier en misschien zie ik jullie op de camping!.


Wie staat achter Campingkidz?

over camping en kamperen

Hé, ik ben Anneke! Ik ben gepassioneerde kampeerder, het is mij met de paplepel ingegeven. Als kind ben ik al, samen met mijn zus en ouders door half Europa getrokken. Gelukkig ben ik met en net zo enthousiaste kampeerder getrouwd en zijn onze twee meisjes er ook dol op.

Onze kinderen zijn nog klein, 4 en 6 jaar oud, en toch zie ik ze groeien van de kampeervakanties. De vrijheid en het contact met veel andere kinderen vindt ik een van de grootste pluspunten van het camping-leven. Buiten zijn, weg van thuis, in de buitenlucht zijn: dat is geweldig!

Vroeger gingen wij met een lichtgewicht tent op vakantie. Tegenwoordig gaat de caravan op de haak! Ik wil mijn ervaringen graag met jullie delen en hoop jullie met tips en trucjes verder te kunnen helpen. En als je twijfelt of kamperen wel iets is voor jouw: gewoon een keer doen!

Groetjes, Anneke

info@campingkidz.nlBlog


spelen op de camping

Hier vind je kampeerverhalen, tips, nieuws of leuke filmpjes over het leven op de camping.

Wat neem ik mee?


koffer met stickers

Geen vakantiestress meer, hier vind je tips en een handige paklijst zodat je niets vergeet!

Over Campingkidz


Over Campingkidz

En wie zit er achter Campingkidz? Meer weten over deze site en mij? Even voorstellen...Onze populairste kampeerbestemmingen in Nederland:

kind in speeltuin op de camping

Droompark Campings

op de camping in de tent

Ardoer Campings

meisje aan het strand kamperen

RCN Campings
facebook facebook google plus google plus