Camping en kamperen met kinderen;

Over Campingkidz

over campingkidz

Hallo kampeerders! Zijn jullie op zoek naar leuke campings in Nederland? Ik kan jullie helpen...


Het is mijn bedoeling om jullie enthousiast te maken en tips en ideeën te verzamelen. Ben jij beginnend kampeerder of vind jij het leuk om mijn blog te volgen? Het is de bedoeling om en verzameling van nuttige informatie, tips en trucjes en herkenbare verhalen op deze site te zetten.

En natuurlijk de leukste campings! Kamperen met (en zonder) kinderen is geweldig en ik wil mijn kijk op het buitenleven graag met jullie delen. Ben jij op zoek naar een bijzondere camping, een camping midden in de natuur of een camping waar je lekker paard kunt rijden? Kijk bij onze bijzondere campings!

Een persoonlijke pagina is de pagina met hondenvrije campings: niet omdat ik honden haat, maar omdat mijn dochter erg bang is voor honden.

Zoek een passende camping in een van de Nederlandse regio's! Wij hebben campings in Zeeland, Drenthe, op de Veluwe en op Texel of in Limburg! Er zit vast een leuke camping voor jullie gezin tussen!


Veel plezier en ik zie jullie op de camping!

kindvriendelijke campingsCampings met zwembad

Campings met zwembad

Campings Pubers

Campings voor pubers

Campings recreatiemeer

Campings recreatiemeer


Campings op Texel

Campings op Texel

Campings in Zeeland

Campings in Zeeland

Campings aan het strand

Campings aan het strand


Waarom wij van kamperen houden

Kamperen met kinderen is de beste manier om samen een vakantie door te brengen. Vinden wij tenminste ;-). Want nergens voelen we ons zo vrij als wanneer we gaan kampeerden! Als we het ergens niet leuk vinden, of als de zon gewoon niet meer schijnt, geen probleem, dan gaan we ergens anders heen!

Op de camping, zijn wij altijd dicht bij de natuur. De kinderen vallen uit hun bed en zijn buiten. Ze vinden meestal snel vrienden en komen dan alleen thuis voor de voedselinname. Kamperen met kinderen is eenvoudig en niet duur.

Kamperen is de perfecte vakantie voor gezinnen met kinderen. Kinderen zijn dol op kamperen. Het avontuur om je kleine rijk in een tent of camper te hebben, de hele dag buiten te ravotten en altijd speelkameraadjes te vinden. Ouders houden van kamperen omdat ze hun kinderen veilig op de camping kunnen laten spelen en zelf kunnen ontspannen. Hoe oud de kinderen ook zijn, voor gezinnen is een vakantie met een tent, caravan of camper de perfecte manier om de vakantiedromen waar te maken. Met speciale voorzieningen voor jonge gasten en een gevarieerd entertainmentprogramma, bieden veel campings ruimte voor gezinnen. Je kunt in de tent slapen met je slaapzak en matras of je kunt genieten van luxe glamping op de camping.

Veel gezinnen weten echter niet welke soort kampeerplaats voor hen geschikt is. Probeer verschillende campings uit! Sommigen vinden het georganiseerd en comfortabel leuk. Voor hen is een vier- of vijfsterren comfortcamping zeker de juiste oplossing. Andere zijn misschien meer puur van aard en willen zo authentiek mogelijk kamperen. We raden een van de leuke natuurcampings aan voor deze gezinnen.

Als je voor de eerste keer kampeert met kinderen, raden wij je een goed verzorgde camping aan. Zo kun je gemakkelijk en zonder stress je eerste kampeerlucht opsnuiven en kijken of je het leuk vindt. Overigens kun je op Campingkidz eenvoudig op zoek naar de mooiste campings!
Campingkidz.nl