Camping De Holterberg

Camping De Holterberg

Als ik in de buurt ben van een Camping kan ik vaak niet weerstaan om even een kijkje te nemen en wat foto’s te maken. Dus zo ook toen ik in de buurt was van Camping Holterberg aan de zuidhelling van de Holterberg in het nationaal park Sallandse Heuvelrug. Ik heb hier dus niet zelf overnacht, maar hier zijn toch wat foto’s van Camping De Holterberg in het voorjaar van 2022. Misschien is het wel de perfecte camping voor jullie gezin?


Campings in Overijssel

Camping in het bos


Een gemoedelijke camping in een prachtig natuurgebied

Camping De Holterberg is een middelgrote camping en een echt familiebedrijf - als sinds 1950 wordt mij trots verteld bij de receptie. Direct vanaf de camping heb je toegang tot talrijke fiets- en wandelpaden plus een paar mooie MTB-routes. Maar nu eerst even de camping bekijken... Nadat ik eerst langs de verkeerde slagboom ben gewandeld en bij de jaarplaatsen terecht ben gekomen, wandel ik over een groene en zeer rustige camping (het is laagseizoen). Op deze camping kampeer je op zeer ruime kampeerplaatsen die meestal op een veld met een speeltoestel liggen. De kampeerplaatsen zijn mooi onderhouden met een nieuwe laag steentjes op de plek van de voortent, zo sta je hier niet in de modder als het een keertje regend. En er zijn heel veel plekken met privé sanitair te huur op deze camping.

Restaurant De Harbarg

Restaurant De Harbarg

De camping is verdeeld in grote en kleine veldjes

De camping is verdeeld in grote en kleine veldjes

Diverse speelveldjes liggen over de camping verdeeld

Diverse speelveldjes liggen over de camping verdeeld

Comfortplaats met privé sanitair

Comfortplaats met privé sanitair

Maar ook het sanitair gebouw is netjes - maar wel oud. De douches hebben een timer, die je gelukkig ook kan pauzeren tijdens het douchen. Op Camping Holterberg heb je 3 sanitair gebouwen.

Sanitair wordt mede verwarmd door zonne-energie

Sanitair wordt mede verwarmd door zonne-energie

Sanitair van binnen

Sanitair van binnen

En dan: wat is er te doen voor de kids? Camping Holterberg heeft een mooi buitenzwembad en een peuterbad. Bij het zwembad ligt ook een speeltuin. Dus met mooi weer zullen alle kinderen ongetwijfeld daar te vinden zijn. Met minder mooi weer is er een overdekte speelplaats voor kinderen en een hok voor de jeugd. Beide liggen bij de ingang van de camping en zo zullen jongeren in de avond zeker niet voor overlast gaan zorgen en hebben toch hun plekje. Er zijn ook een paar geitjes, kippen en alpaca’s op de camping te vinden. Je mag oud brood voeren, maar je kan hun niet aaien.

Buitenzwembad met stroomversnelling

Buitenzwembad met stroomversnelling

Kleuterbad met waterpaddenstoel

Kleuterbad met waterpaddenstoel

Speeltuin met een airtrampoline

Speeltuin met een airtrampoline

Overdekte speeltuin

Overdekte speeltuin

Jeugdhonk “de Kakelhof”

Jeugdhonk “de Kakelhof”

Dierenparkje

Dierenparkje

Naar mijn korte bezoek in het laagseizoen aan Camping De Holterberg kan ik mij goed voorstellen, dat deze camping erg leuk is voor gezinnen met jonge kinderen. Je kan talrijke uitstapje smaken, bijvoorbeeld naar Avonturenpark Hellendorn, het Brandweermuseum in Rijssen of de beroemde Kinderboerderij Donterman (veel meer dan allen maar een kinderboerderij) en je kampeerd op een rustige en gemoedelijke camping midden in de natuur.


Bekijk Camping De Holterberg

Alle campings op de kaart vinden

Alle campings in Nederland

Ben jij op zoek naar een echte kindercamping in Nederland? Bekijk het volledige aanbod op onze kaart of lees alle berichten online. Op Campingkidz.nl vind je vast en zeker je volgende vakantie met kinderen!
Inspiratie

Camping It Wiid

Camping It Wiid ligt in het Nationaal Park de Alde Faenen in Friesland - en direct aan het water. Wij bezochten deze camping in de meivakantie en stonden op een kampeerplek met uitzicht op het water. Hier lees je meer over deze camping.Camping De Kleine Wolf

Zoek jij een kindercamping in Nederland met alle maar denkbare faciliteiten? Kies dan voor Camping De Kleine Wolf! Hier geniet je van een groot zwembad, een binnenspeeltuin, PumpTrack, speeltuinen, een recreatiemeer en natuurlijk eindeloos veel speelplezier. Hier zijn onze foto’s van deze gave camping!Camping Krieghuusbelten

Camping Krieghuusbelten is een echte familiecamping voor het hele gezin. Een veelzijdige camping met heel veel speelmogelijkheden voor alle leeftijden in Raalte. Lees ons bericht over deze leuke kindercamping.Camping Lemeler Esch

Kamperen op Natuurcamping De Lemeler Esch. Deze camping is een van onze favorieten voor een ontspannen weekendje weg in eigen land. Een groot deel van de camping is autovrij en kinderen kunnen lekker spelen in de bosjes en op de vele speeltuintjes op het terrein.Camping met zwembad

Kamperen met kinderen: daar hoort zwemmen natuurlijk ook bij. En omdat het niet altijd mooi weer is in ons eigen land, hebben wij alle campings met verwarmd binnenzwembad voor jullie verzamelt. Bekijk ons vernieuwde overzicht online!
Campings in Nederland
Campingkidz.nl
Campingkidz Facebook Campingkidz Pinterest Campingkidz Instagram

Contact: info@campingkidz.nl

Kvk nummer: 71431217


Camping mit Kindern in Holland

Safaritent huren op een camping

Privacyverklaring

Over Campingkidz

Adverteren

Blog

Links