Camping BreeBronne

Camping BreeBronne

Tussen Maasbree en Venlo ligt Vakantiepark BreeBronne in het noorden van Limburg. Deze camping heeft een groot meer met strandbad en een binnenzwembad – reden genoeg om een bezoek te brengen aan deze camping. Omdat wij maar twee nachtjes kunnen blijven huren wij een tent – een zogenaamde GlamLodge, die via Rent-a-Tent wordt aangeboden. Hoe het ons is bevallen op Camping BreeBronne en alle foto's vind je hier!


Camping aan een meer

Kindercampings in Nederland


Kamperen op Camping BreeBronne

Camping BreeBronne is half camping, met grote kampeerplaatsen, en half vakantiepark, met prachtige vakantieaccommodaties. Bij aankomst krijgen wij een polsbandje voor de toegang op het park en het zwembad. Het bandje hoef je niet de hele tijd te dragen, maar alleen als je naar het zwembad wilt of te voet het park wilt verlaten, want er is een toegangspoort voor voetgangers en ook de auto kan alleen met kentekenregistratie het park op en af. Ook krijgen wij informatie over het animatieprogramma en een plattegrond met de weg naar onze huurtent – de vakantie kan beginnen!

BreeBronne heeft een echte camping-uitstraling en het campinggedeelte en het vakantiepark zijn van elkaar gescheiden. Je kampeerd dus niet naast de luxe vakantiehuizen, waardoor de campingsfeer behouden blijft. Onze tent – de GlamLodge, staat op een apart gedeelte en word beheerd door Rent-a-Tent. Hier word je vriendelijk en persoonlijk ontvangen (met een ijsje voor de kinderen, want het is heet) en de tent is super-schoon! Normaalgesproken kamperen wij met onze caravan, maar voor twee nachtjes is deze tent het perfecte onderkomen!

Receptie Camping BreeBronne

Receptie Camping BreeBronne

Onze tent

Onze tent

GlamLodge van binnen

GlamLodge van binnen

Kampeerplaatsen Camping BreeBronne

Kampeerplaatsen Camping BreeBronne

Je hebt lekker de ruimte!

Je hebt lekker de ruimte!

Safaritent met uitzicht

Safaritent met uitzicht

Verblijf je in een tent, dan maak je gebruik van het sanitair van de camping, in ons geval was dat sanitairgebouw Oost. Maar ook sanitairgebouw West ziet vergelijkbaar uit – en het is prima sanitair. Bijzonder verast was ik door de douches: deze hebben een mengkraan, veel heet water en de cabines zijn ruim. En ook het kindersanitair is super! Helaas zijn mijn kinderen al te oud voor deze schattige kinderbadkamer.

Sanitairgebouw Oost

Sanitairgebouw Oost

Prima sanitair

Prima sanitair

Mooi kindersanitair

Mooi kindersanitair

Wie wil hier niet tandenpoetsen?

Wie wil hier niet tandenpoetsen?

Het is warm en de zomervakantie is net begonnen toen wij op BreeBronne aankwamen, dus nemen wij snel een duik in het meer. Ik ben verrast door de drukte bij het strandbad op deze zondag, omdat de camping nog redelijk leeg is. Er zijn veel daggasten bij het strand te vinden, maar de sfeer is gemoedelijk en het is niet storend, dat het gezellig druk is langs het meertje en in de beachbar. De glijbaan bij het meer is leuk, maar een beetje langzaam en het water is tot de afzetlijn zeer ondiep. Verder dan tussen knie en heupen reikt het water niet bij mijn kids (10 & 12 jaar). Wil je even lekker zwemmen, dan kan dat aan de andere kant van de lijn – hier is het water flink diep en je kunt heerlijk zwemmen in het meer. Voor wie liever wil spelen zijn er leuke speeltoestellen aan het meer geplaatst en er is ook een springkussen en een BMX-Track (fietsen kun je huren).

Zand, water en glijbaan

Zand, water en glijbaan

Het meertje en de beachbar

Het meertje en de beachbar

Schommelen met uitzicht

Schommelen met uitzicht

Speeltoestellen aan het meer

Speeltoestellen aan het meer

Voor jonge kinderen

Voor jonge kinderen

En voor oudere kinderen

En voor oudere kinderen

Het zwembad op Camping BreeBronne is trouwens ook erg leuk! Het binnenzwembad heeft een diep bad van 1.35cm en (toen wij er waren) was er ook een baantje afgezet om even lekker te kunnen zwemmen. Dat vin dik persoonlijk erg fijn. De kinderen vonden de brede glijbaan erg leuk – je kunt er op allerlei gekke manieren vanaf glijden. Rondom de glijbaan is een rond stromings-kanaal: een leuk alternatief voor de gebruikelijke opzet! En kinderen zonder zwemdiploma zijn er twee peuterbaden met glijbaan (op twee verschillende dieptes). Het zwembad is schoon en heel erg leuk: perfect voor een dagje met minder mooi weer!

Het zwembad op BreeBronne

Het zwembad op BreeBronne

Met peuterbad

Met peuterbad

Een brede glijbaan

Een brede glijbaan

Een leuke stromings-cirkel

Een leuke stromings-cirkel

En het diepe zwembad

En het diepe zwembad

Trouwens is ook de binnenspeeltuin een echte topper! De binnenspeeltuin is in een grote schuur, heeft 3 toffe glijbanen en ballenbak en verschillenden apparaten waar je met luchtdruk en ballen kunt spelen. Bijzonder fascinerend vonden wij de "fontein" waar je ballen kunt laten zweven op lucht. De binnenspeeltuin ligt een beetje verstopt op het park, net als de supermarkt trouwens.

De binnenspeeltuin BreeBronne

De binnenspeeltuin BreeBronne

Eindeloos speelplezier

Eindeloos speelplezier

De leukste glijbaan

De leukste glijbaan

Wat is er noch meer op deze camping te doen? Wij gingen lekker uit eten in de bistro, speelden een potje tafelvoetbal in de Kids-Zone en helaas hadden wij geen tijd meer voor een rondje Midgetgolf, dus dat moet maar een volgende keer. Ook de beachbar moesten wij helaas overslaan, al ziet het er wel erg gezellig uit daar! Wij hebben een leuke tijd gehad op Camping BreeBronne en komen graag nog een keertje terug.


Bekijk Camping BreeBronne

Alle campings op de kaart vinden

Alle campings in Nederland

Ben jij op zoek naar een echte kindercamping in Nederland? Bekijk het volledige aanbod op onze kaart of lees alle berichten online. Op Campingkidz.nl vind je vast en zeker je volgende vakantie met kinderen!
Inspiratie

Camping Landal

Wist je dat Landal ook leuke campings heeft? Lees ons bericht van Camping Landal Coldenhove in de meivakantie. Een heerlijke camping, die veel te bieden heeft voor kinderen van de basisschoolleeftijd, maar ook een leuk animatie-programma biedt voor tieners.Camping De Leistert

Een van de favoriete campings in Nederland is Camping De Leistert in Limburg. Een kindercamping met alles erop en eraan: zwembad, speeltuinen, horeca en meer... Wij bezochten deze camping in de herfstvakantie: lees ons bericht en bekijk alle foto’s!Camping De Zandstuve

Camping De Zandstuve is een kindercamping met zwembaden, coole glijbanen, een grote indoorspeeltuin, shows en theater en nog veel meer. Op deze camping huur je een mooie accommodatie of kampeer je op grote velden met een speeltuintje in de buurt. Bekijk onze foto’s van Camping De Zandstuve!Camping Ginkelduin

Wie een camping in het bos, midden in de natuur en direct aan coole mountainbike-routes zoekt, moet eens Camping Ginkelduin bezoeken. Voor kinderen is er natuurlijk ook veel te beleven: een zwembad, animatie in de vakantie en een kleine binnenspeeltuin zorgen voor vertier. Bekijk deze gezellige camping op de Utrechtse Heuvelrug!Camping met zwembad

Kamperen met kinderen: daar hoort zwemmen natuurlijk ook bij. En omdat het niet altijd mooi weer is in ons eigen land, hebben wij alle campings met verwarmd binnenzwembad voor jullie verzamelt. Bekijk ons vernieuwde overzicht online!
Campings in Nederland
Campingkidz.nl
Campingkidz Facebook Campingkidz Pinterest Campingkidz Instagram

Contact: info@campingkidz.nl

Kvk nummer: 71431217


Camping mit Kindern in Holland

Safaritent huren op een camping

Privacyverklaring

Over Campingkidz

Adverteren

Blog

Links