Camping Noordduinen

Camping Noordduinen in Katwijk aan Zee

Deze camping ligt achter de duinen en op loopafstand tot het strand van Katwijk. Ik ken Camping Noordduinen heel goed, want als wij onze caravan gaan testen of een nieuwe voortent willen uitproberen kamperen wij vaak hier - het is niet veer van huis voor ons. Maar is camping Noordduinen ook leuk voor een campingvakantie met kinderen? Bekijk onze foto's voor een eerste indruk van deze camping aan zee in Zuid-Holland.


Camping aan zee

Camping voor peuters


Kamperen aan het strand van Katwijk, Zuid-Holland

Gek genoeg vind je niet zoveel campings in Zuid-Holland, direct aan zee. Waar je in Zeeland en ook in Noord-Holland een groot aanbod aan campings aan zee hebt, is de keuze in Zuid-Holland beperkt. Wij kiezen daarom graag voor een bezoek aan Camping Noordduinen in Katwijk...

Welkom op Camping Noordduinen

Welkom op Camping Noordduinen

Receptie en winkeltje

Receptie en winkeltje

Camping Noordduinen is een Molecaten camping met een nieuw, modern sanitairgebouw. Je kampeerd hier op grasvelden of in laantjes, achter de duinen en vlak bij het strand. Via de achteruitgang van de camping loop je in 10 minuten (op kindertempo) naar de zee. De camping is trouwens het hele jaar door geopend, dus als je kerst wil vieren aan zee - het kan hier! Helaas voor hondenbezitters zijn honden trouwens niet toegestaan op deze camping.

Kamperen op Camping Noordduinen

Kamperen op Camping Noordduinen

Vlakke plekken met veel gras

Vlakke plekken met veel gras

Hier sta je ook mooi

Hier sta je ook mooi

Voor kinderen is er een leuke speeltuin bij de ingang van de camping met een water- en zandspeelplek en verschillende speeltoestellen. Ook het zwembad (binnen- en buitenzwembad) zijn leuk, maar niet zo groot. Je hebt toegang met een kaart via de ingang van het binnenzwembad. De speeltuinen, animatie (in de zomervakantie) en ook de speelelementen in het zwembad zijn gericht op jonge kinderen tot ongeveer 8 jaar. Jonge kinderen zullen zich uitstekend vermaken op deze camping, maar voor oudere kids is er niet veel te beleven - behalve natuurlijk het strand.

De speeltuin voor jonge kinderen

De speeltuin voor jonge kinderen

Nieuw aangelegde speeltuin

Nieuw aangelegde speeltuin

Met glijbaantje

Met glijbaantje

Het binnenzwembad met kleuterbad

Het binnenzwembad met kleuterbad

En een zwembad van 140cm diepte

En een zwembad van 140cm diepte

Het buitenzwembad

Het buitenzwembad

Met kleuterbad

Met kleuterbad

Het nieuwe sanitair gebouw

Het nieuwe sanitair gebouw

Het strand van Katwijk is ruim en de camping ligt aan de oostkant van het centrum, richting Noordwijk. Je kunt dus ook makkelijk via de duinen naar Noordwijk fietsen of via het strand naar Noordwijk wandelen. Trouwens kun je met de fiets ook Scheveningen bereiken of een uitstapje naar Leiden maken. Leiden kan ik erg aanbevelen op zaterdagen, dan is er een grote en gezellige markt in de binnenstad. Er zijn dus genoeg mogelijkheden voor een uitstapje in de buurt: Natuurhistorisch Museum Naturalis met T-Rex Trix, bezoek de Space Expo in Noordwijk of maak een reis door de mens in museum Corpus. En wil je lekker uit eten? Dan kies je voor een van de vele strandtentjes aan de boulevard in Katwijk, waar je aansluitend ook nog een heerlijk ijsje kunt eten. De locatie van deze camping is absoluut super - vergeet niet om je fiets mee te nemen om de omgeving te verkennen!

Conclusie? Camping Noordduinen heeft een unieke ligging dicht bij Den Haag en Leiden en op loopafstand van het strand. Voor kinderen, bijzonders voor oudere kinderen, is er niet zo veel te beleven op de camping zelf, maar je kunt wel hele leuke uitstapjes in de buurt maken en je strandvakantie combineren met een bezoek aan een museum of pretparkje. Het zwembad is prima voor een snelle duik, maar is niet heel erg groot en of het gloednieuwe sanitair gebouw voldoende is voor de hele camping weet ik niet - wij hebben er in het laagseizoen kampeerd. Dan is het een prachtig en schoon sanitair gebouw. Molecaten Camping Noordduinen is een camping waar je prima een weekend of weekje kunt kamperen met jonge kinderen. Voor een strandvakantie met oudere kinderen zou ik je de campings in Zeeland willen aanbevelen. Daar is meer te beleven - ook voor oudere kids!


Bekijk Camping Noordduinen

Alle campings op de kaart vinden

Alle campings in Nederland

Ben jij op zoek naar een echte kindercamping in Nederland? Bekijk het volledige aanbod op onze kaart of lees alle berichten online. Op Campingkidz.nl vind je vast en zeker je volgende vakantie met kinderen!
Inspiratie

Camping Noorder Sandt

Genieten op Camping Noorder Sandt. Deze rustige camping in Noord-Holland is ideaal voor gezinnen met een paardengek en kids die graag chillen met YouTube en vrienden. Want bij deze camping hoort een minimanege en er is een speciale ruimte voor jongeren met internet en biljard. Terwijl ouders hier genieten van de rust is er voor kinderen veel te doen: zwemmen, skaten en een leuk animatieprogramma - ook voor oudere kids. Hier vind je meer informatie...Camping Sint Maartenszee

Camping Sint Maartenszee ligt direct achter de duinen en op loopafstand van het strand. Deze camping is leuk voor gezinnen met kinderen tot ongeveer 8 jaar. Der is een speeltuin en een springkussen, maar geen zwembad. Juist voor jonge kinderen is de rust op deze camping fijn. Als je een kleinschalige camping in Noord-Holland zoekt met peuters of kleuters is Sint Martenszee een leuke plek. Lees meer hier....Camping Tempelhof

Strandvakantie op Camping Tempelhof! Dit is een ouderwetse en leuke camping met heel veel plekken met privé sanitair, maar ook een fijn toiletgebouw, dat zeer schoon is. Camping Tempelhof heeft onlangs de speeltuin helemaal vernieuwd en hier een groot klimtoestel en airtrampoline neergezet. Maar ook het zwembad en de animatie zijn superleuk! Dus als je een camping zoekt in Noord-Holland is deze echt wel een aanrader! Lees meer...
Campings in Nederland
Campingkidz.nl
Campingkidz Facebook Campingkidz Pinterest Campingkidz Instagram

Contact: info@campingkidz.nl

Kvk nummer: 71431217


Camping mit Kindern in Holland

Safaritent huren op een camping

Privacyverklaring

Over Campingkidz

Adverteren

Blog

Links