Camping Hoogduin

Camping Hoogduin in Cadzand

In het uiterste zuiden van Zeeland, bijna aan de grens met België in Zeeuws-Vlaanderen ligt Camping Hoogduin direct aan zee. Je waant je al in het buitenland op deze fijne camping, die helemaal in het teken van zon, zee en strandbeleving staat. Natuurlijk is het brede strand de reden voor ons bezoek. Even lekker even uitwaaien en een weekend aan de kust van Zeeland doorbrengen. Bekijk onze foto’s van Camping Hoogduin in Zeeland!


Camping aan zee

Camping Zeeland


Camping Hoogduin in Zeeuws-Vlaanderen

Wie Zeeland op zijn mooist wil beleven moet op een zonnig weekend Camping Hoogduin bezoeken. Direct bij aankomst geniet je van de ontspannen sfeer op deze Molecaten camping die werkelijk maar een duinrij van het strand verwijderd is. De eerste indruk van deze camping is heel positief. Wij worden aardig ontvangen en het gebouw van de receptie en de ingang van de camping ogen verzorgd en modern. In het hoofdgebouw bevindt zich naast de receptie ook een winkeltje en de Molly & Caatje Club voor de kinderen. Ook worden wij gewezen op de ontbijtservice. Als je voor 17:00 uur laat weten dat je ontbijtservice wenst wordt het ontbijt (broodjes, jus, ei en beleg) de volgende ochtend bij je bezorgd.

Welkom op Camping Hoogduin

Welkom op Camping Hoogduin

Hoofdgebouw met receptie

Hoofdgebouw met receptie

Camping Hoogduin

Camping Hoogduin

Molly & Caatje Club

Molly & Caatje Club

De kampeerplekken op Camping Hoogduin zijn mooi opgezet in laantjes en soms gescheiden van elkaar door lage heggen. Je auto mag op de kampeerplek blijven staan - dat is niet bij alle Molecaten Campings het geval: vaak moet de auto op een parkeerplaats geparkeerd worden. Juist wie gaat kamperen met een tent is soms blij met de extra opslagmogelijkheden in de auto. Zoals overal in Zeeland waait ook in de zomer een lekker briesje over de camping en geeft een heerlijk zomers gevoel. De zilte lucht en de nabijheid van de zee zorgen voor pure vakantie-feeling.

Kamperen op Hoogduin

Kamperen op Hoogduin

Mooie kampeerplekken

Mooie kampeerplekken

Kamperen in laantjes

Kamperen in laantjes

Camping Hoogduin heeft twee sanitairgebouwen. Wij staan in de buurt van het witte sanitairgebouw dat van binnen met vrolijk gekleurde tegels is aangekleed. Het tweede sanitairgebouw is een groot sanitairgebouw met veel licht en ruimte. Beide zijn goed onderhouden en bieden ook kindersanitair. De douches lopen met een timer van 4 minuten en zorgen zo voor water en energiebesparing. Maar wij ondervinden geen hinder van de timer en genieten van een warme douche na een dage op het strand.

Het witte sanitairgebouw

Het witte sanitairgebouw

Kindersanitair

Kindersanitair

Vrolijk & verzorgd sanitair

Vrolijk & verzorgd sanitair

Dames sanitair

Dames sanitair

Het tweede sanitairgebouw

Het tweede sanitairgebouw

Afwas en ingang

Afwas en ingang

Ook hier is kindersanitair

Ook hier is kindersanitair

Voor kinderen is er voldoende speelruimte op Camping Hoogduin. De grote speeltuin met airtrampoline en groot klimrek is leuk en er zijn verschillende kleinere speeltoestellen voor alle leeftijden. Ook is er voldoende ruimte bij de speeltuin voor een potje badminton of jeux de boules. De grote speeltuin is een ontmoetingsplek voor alle kinderen op Camping Hoogduin en vakantievriendjes zij hier snel gevonden. Naast de speelmogelijkheden op de camping zijn de duinen en het strand natuurlijk een prachtige speelplek voor jong en oud(er).

De grote speeltuin

De grote speeltuin

Met airtrampoline

Met airtrampoline

Veel ruimte om te spelen

Veel ruimte om te spelen

Speeltuin Camping Hoogduin

Speeltuin Camping Hoogduin

Naast kamperen kun je op Camping Hoogduin natuurlijk ook mooie mobile homes huren of een van de tent-chalets die half huisje en half tent zijn. Ook deze accommodaties bieden strand-feeling en liggen op ruime plekken - dus zeker niet hutjemutje op elkaar.

Tent-chalet

Tent-chalet

Mooie mobile homes

Mooie mobile homes

Mobile home huren

Mobile home huren

De omgeving van Camping Hoogduin heeft veel te bieden. Natuurlijk is het strand een highlight, maar vergeet zeker niet om een fietstocht te maken in de omgeving. Breng je eigen fiets mee of huur een fiets op de camping (war je trouwens ook een bolderkar kunt huren). Over mooie fietspaden fiets je langs de zee en ben je in een mum van tijd ook in België. Voor wie wil genieten van een drankje met uitzicht op de zee ligt een fijne strandtent direct aan zee bij de camping.

Camping Hoogduin vanaf de duin

Camping Hoogduin vanaf de duin

Breng je fiets mee

Breng je fiets mee

Uitzicht op zee

Uitzicht op zee

Het strand bij de camping

Het strand bij de camping

Strandtent direct aan zee

Strandtent direct aan zee

Strandvakantie op Camping Hoogduin

Strandvakantie op Camping Hoogduin

Wij hebben genoten van ons verblijf op Camping Hoogduin en kunnen deze camping van harte aanbevelen aan iedereen, die op zoek is naar een camping in Zeeland met schoon sanitair en zonder veel poespas. Honden zijn trouwens toegestaan op de camping en het is gewoon een prima camping!


Bekijk Camping Hoogduin

Alle campings op de kaart vinden

Alle campings in Nederland

Ben jij op zoek naar een echte kindercamping in Nederland? Bekijk het volledige aanbod op onze kaart of lees alle berichten online. Op Campingkidz vind je vast en zeker je volgende campingvakantie met kinderen!
Inspiratie

camping Zeeland

Ben jij op zoek naar de leukste camping in Zeeland? Bekijk dan onze overzichtelijke pagina met heel veel toffe kindercampings aan de kust van Zeeland. Kies jij voor een camping aan zee of een camping met zwembad? In Zeeland vind je het allemaal!Camping Duinoord

Als je op loopafstand van het strand wil kamperen dan is Camping Duinoord in Zeeland echt een camping voor jou - een toffe camping voor gezinnen met jonge kinderen! Je loopt namelijk vanaf deze kleine camping binnen 10 minuten naar zee.Camping Ginsterveld

Camping Ginsterveld in Burgh-Haamstede: Kamperen in Zeeland op een toffe kindercamping. Met de fiets ben je hier snel naar het strand, de afstand is ongeveer 2km naar zee (bijvoorbeeld op het Schouwen Noordstrand of het strand van Renesse).Camping International

Wie op zoek is naar een kleinschalige camping in Zeeland met kinderen tot ongeveer 8 jaar moet beslist eens gaan kijken op Camping International. Deze camping heeft mooie kampeerplekken en een waanzinnig leuke speeltuin binnen en buiten. Het kleuterbadje brengt verkoeling inde zomer en in de omgeving kun je heerlijk fietsen. Lees hier ons bericht!
Campings in Nederland
Campingkidz.nl
Campingkidz Facebook Campingkidz Pinterest Campingkidz Instagram

Contact: info@campingkidz.nl

Kvk nummer: 71431217


Camping mit Kindern in Holland

Safaritent huren op een camping

Privacyverklaring

Over Campingkidz

Adverteren

Blog

Links