Camping International

Camping International

Op zoek naar een camping voor jonge kinderen in Zeeland? Dan is Camping International een super-tip voor jullie. Wij hadden geen echt beeld bij deze camping in Zeeuws-Vlaanderen (Nieuwvliet) – genoeg reden dus voor een bezoek aan deze camping, die al vele jaren lid is van Ardoer. Is het een saaie camping voor 50+ of is deze camping leuk voor gezinnen? Lees ons bericht en bekijk onze foto's!


Camping aan zee

Camping Zeeland


Campingvakantie Zeeland op Camping International

Camping International ligt in Nieuwvliet, in het zuidelijkste deel van de provincie Zeeland en slechts 2.5km van het strand. Met de fiets ben je dus zo aan zee, maar ook de omgeving is heel mooi voor korte en lang fietstochten en er zijn veel uitjes voor gezinnen met kinderen in de omgeving mogelijk, mits je de kinderen kan motiveren om mee te komen, want op Camping International zullen kinderen tot ongeveer 8 jaar de tijd van hun leven beleven!

Camping International

Camping International

Comfortplaatsen met speeltoestel

Comfortplaatsen met speeltoestel

Luxe comfortplaatsen

Luxe comfortplaatsen

Kamperen met eigen sanitair

Kamperen met eigen sanitair

Een speeltuintje

Een speeltuintje

Camping International heeft heel veel vaste plaatsen, maar laat je daarvan niet afschrikken. Als je een van de mooie en ruime comfortplaatsen of luxe comfortplaatsen met nieuw privé sanitair weet te bemachtigen, sta je op een apart gedeelte met andere tijdelijke kampeerders. Het sanitair gebouw is een mooi licht gebouw met veel ruimte, dat een beetje aan de rand van de camping ligt. Gelukkig is er een tweede toiletgebouw voor kinderen met spoed 😉, en wie eigen sanitair wenst, boekt een van de mooie plekken met privé sanitair. De sfeer op deze camping is gemoedelijk, rustig en ontspannen. Hier en daar zijn kleine speeltoestellen te vinden tussen of op de kampeervelden, maar het echte highlight is Speelboerderij Pierewiet – daarover straks meer!

Het sanitairgebouw

Het sanitairgebouw

Prettig sanitair met veel licht

Prettig sanitair met veel licht

Een kijkje vanaf de ingang naar het sanitair

Een kijkje vanaf de ingang naar het sanitair

Bijzonder leuk op Camping International is de kinderboerderij, waar kinderen ook echt tussen de schapen en geiten mogen rondlopen. Op weg naar de avontuurlijke speeltuin wandel je door de weide van de dieren. Ook kippen, cavia's, een pony en ezel en twee hangbuikzwijntjes zijn te bewonderen. Je mag de dieren voeren met sla of wortels (geen brood!) en het is erg leuk, dat dit hier nog mogelijk is! De dieren zijn absolute favoriet, naast de geweldige speeltuin…

De kinderboerderij

De kinderboerderij

Met schaapjes en geiten

Met schaapjes en geiten

En loslopende kippen

En loslopende kippen

Sinds 2008 hoort Speelboerderij Pierewiet bij Camping International en de kinderen van de camping kunnen hier gratis komen spelen – binnen en buiten. Vanaf de camping zijn er meerdere ingangen naar deze superleuke speeltuin met skelterbaan en skelters (en andere voertuigen) in alle maten, een springkussen, verschillende speeltoestellen, een kabelbaan, een trampoline en een échte vuurtoren waar je naar boven kunt klimmen. Heel erg mooi is ook de nieuw aangelegde midgetgolfbaan met houten dieren, die naast de vuurtoren ligt. Met minder mooi weer kunnen kinderen ook heerlijk spelen in de binnenspeeltuin met klimrekken, grote bouwblokken en een knutselzolder. Een unieke combinatie van een grote speltuin, verkeersplein met skelters en binnenspeeltuin – verveling heeft geen kans op Camping Internationaal!

De vuurtoren en midgetgolf

De vuurtoren en midgetgolf

Skelterbaan

Skelterbaan

Verschillende speeltoestellen

Verschillende speeltoestellen

Voertuigen voor de jongste kinderen

Voertuigen voor de jongste kinderen

Springkussens

Springkussens

Trampoline

Trampoline

De binnenspeeltuin

De binnenspeeltuin

Lekker klimmen

Lekker klimmen

Knutselzolder

Knutselzolder

Als je in de zomer wilt kamperen op Camping International zullen de kinderen zich ook uitstekend vermaken in het kleuterbad. Het buitenbad is heel ondiep (30cm), heeft een kleine glijbaan en wat speelelementen en water-sproiers. Het zwembad is dus niet geschikt om te zwemmen, maar juist ideaal voor jonge kinderen zonder zwemdiploma, die even willen afkoelen. Het kleuterbad ligt een beetje verstopt, maar de zoektocht is zeker de moeite waard!

Het peuter-speelbad

Het peuter-speelbad

Leuk, ondiep badje voor kids

Leuk, ondiep badje voor kids

Conclusie? Camping International is de perfecte familiecamping voor gezinnen met kinderen tot ongeveer 8 jaar. De gemoedelijke camping met de geweldige speeltuin biedt de ideale combinatie van rust (voor ouders) en vertier (voor de kids). De vriendelijke eigenaresse helpt je graag verder als je vragen hebt, in de ochtend kun je vers brood kopen en honden zijn hier toegestaan. Wij kunnen deze leuke camping in Zeeland van harte aanbevelen!


Bekijk Camping International

Alle campings op de kaart vinden

Alle campings in Nederland

Ben jij op zoek naar een echte kindercamping in Nederland? Bekijk het volledige aanbod op onze kaart of lees alle berichten online. Op Campingkidz vind je vast en zeker je volgende campingvakantie met kinderen!
Inspiratie

camping Zeeland

Ben jij op zoek naar de leukste camping in Zeeland? Bekijk dan onze overzichtelijke pagina met heel veel toffe kindercampings aan de kust van Zeeland. Kies jij voor een camping aan zee of een camping met zwembad? In Zeeland vind je het allemaal!Camping Julianahoeve

Camping Julianahoeve: wij bezochten deze camping in Zeeland in de zomervakantie. Bekijk onze foto’s en bezoek een van de leukste kindercampings in Nederland. Want als je een camping met alles erop en eraan zoekt - kies dan voor Camping Julianahoeve in Renesse.Camping Toppershoedje

Camping Toppershoedje ligt net-niet in Zeeland, maar aan de kust van Zuid-Holland. Deze camping met vakantiepark ligt aan een werkelijk prachtig stukje strand. Je kan vanaf de camping via een brede voetgangers- en fietsersbrug oversteken naar de duinen en dan sta je binnen enkele minuten op het strand. Meer info ...Camping Westhove

Bekijk deze 5-sterrencamping in Zeeland. Camping Westhove heeft een mooi zwembad, een grote binnenspeeltuin en hee veel animatie in de zomervakantie. Ook naar het strand is het niet ver. Wij bezochten deze camping in Domburg – bekijk onze foto’s en lees ons bericht!
Campings in Nederland
Campingkidz.nl
Campingkidz Facebook Campingkidz Pinterest Campingkidz Instagram

Contact: info@campingkidz.nl

Kvk nummer: 71431217


Camping mit Kindern in Holland

Safaritent huren op een camping

Privacyverklaring

Over Campingkidz

Adverteren

Blog

Links