Camping Callantsoog

Vakantiepark Callassande in Callantsoog

Een vakantie op slechts 1km van de zee, maar vergeet niet om je fiets mee te nemen. Om vanaf deze camping naar het strand te lopen is het namelijk te veer. Natuurlijk kun je op het park ook fietsen huren, want dat is de makkelijkste manier om naar het strand van Callantsoog in Noord-Holland te komen of de omgeving te verkennen. Trouwens ook leuk: huur een E-Chopper of een familiefiets, maar eerst even wat meer informatie over dit vakantiepark met ruime camping.


Camping aan zee Nederland

Camping Noord-Holland


Kamperen in Callantsoog in Noord-Holland

Via kleine weggetjes bereiken wij Roompot Vakantiepark Callassande met onze caravan voor een weekend kamperen aan zee. De receptie heet hier „Service Point“ en ligt achter de slagboom bij het restaurant. Dus eerst even melden bij de vriendelijke medewerker. In dit gebouw is ook een restaurant, snackbar en een pizzeria te vinden.

Service point met receptie

Service point met receptie

Gezellig restaurant

Gezellig restaurant

Haal een ijsje bij de snackbar

Haal een ijsje bij de snackbar

Wij hebben een vrij ruime kampeerplek in een laantje vooraan bij de camping. Zo staan wij centraal bij het hoofdgebouw met restaurant, zwembad en bij de speeltuin. Ook naar het sanitair gebouw is het niet veer lopen. Het sanitair word een keer per dag grondig schoon gemaakt. De kampeerplekken zijn best ruim en je staat in een laantje of, achter op de camping, op kleine veldjes. Daardoor heeft de camping - ondanks zijn grootte - een gezellige uitstraling. Je kunt trouwens ook een safaritent huren op Vakantiepark Callassande.

Kamperen op Vakantiepark Callassande

Kamperen op Vakantiepark Callassande

Ruime kampeerplekken in een laantje

Ruime kampeerplekken in een laantje

Of je huurt een safaritent

Of je huurt een safaritent

De kinderen gaan direct naar de centrale speeltuin. Hier is een springkussen, een groot klimrek en een zandspeeltuin met verschillende speelattributen te vinden. Aan de andere kant van het centrale gebouw liggen tennisvelden, een basketbalveld, tafeltennis en een skatepark. Dus ook voor oudere kinderen is hier best veel te doen.

Speeltuin met klimrek

Speeltuin met klimrek

Deze speeltuin is voor jongere kinderen

Deze speeltuin is voor jongere kinderen

Spelen met water en zand

Spelen met water en zand

Springkussen & Klimrek

Springkussen & Klimrek

Skatebaan bij het zwembad

Skatebaan bij het zwembad

Potje tafeltennis?

Potje tafeltennis?

Het overdekte zwembad is ruim en heeft een leuke glijbaan en een peuterbad. Opvallend is, dat er ook toezicht is in het zwembad. Zo blijft het netjes en plezierig in het zwembad, want er word regelmatig schoon gemaakt en ook de jeugd word in de gaten gehouden.

Peuterbad in het zwembad

Peuterbad in het zwembad

Zwembad met glijbaan

Zwembad met glijbaan

Conclusie? Vakantiepark Callassande is een camping die veel heeft de bieden voor families met kinderen. Ook het animatieprogramma schijn leukt te zijn, maar dat hebben wij helaas niet getest. De kinderen waren erg te spreken over de speeltuin en het zwembad. Zelf vond ik het sanitair erg oud en er zijn veel gasten, die ieder jaar & het hele seizoen hier kamperen, met name achter op de camping. Vooraan sta je op loopafstand van het zwembad en de speeltuin, dat heeft onze voorkeur. Een prima camping voor een paar dagen aan zee, maar niet mijn favoriet voor een zomervakantie.


Bekijk Vakantiepark Callassande

Alle campings op de kaart vinden

Alle campings in Nederland

Ben jij op zoek naar een echte kindercamping in Nederland? Bekijk het volledige aanbod op onze kaart of lees alle berichten online. Op Campingkidz.nl vind je vast en zeker je volgende vakantie met kinderen!
Inspiratie

camping in Noord-Holland

Ben jij op zoek naar de leukste camping in Noord-Holland? Bekijk dan onze overzichtelijke pagina met heel veel toffe kindercampings in Noord-Holland. Kies jij voor een camping aan zee of een camping met zwembad? In Noord-Holland vind je het allemaal!Camping Kijkduin

Camping Kijkduin ligt vlak bij Den Haag en het mooie strand. Deze camping is deel van een groot vakantiepark en heeft een binnenzwembad, leuke speeltuinen, horeca en animatie in de schoolvakanties. Bekijk onze foto’s van Camping Kijkduin.Camping Egmond aan Zee

Camping Egmond aan Zee ligt in .... ja hoor, Egmond aan Zee (bij Alkmaar) en is een park met vrij kleine kampeerplekken. Hier sta je best dicht op elkaar, maar natuurlijk is deze camping op fietsafstand van zee en dat maakt hem aantrekkelijk. In de zomer is het buitenzwembad geopend en kinderen spelen op de centrale speeltuin bij het restaurant. Lees ons bericht over deze camping hier...Camping Noordduinen

Camping Noordduinen ligt aan het strand van Katwijk, maar een paar minuten lopen van zee. Hier genet je van een echte strandvakantie, de duinen en de boulevard van het gezellige kustdorp. Op Camping Noordduinen is een binnenzwembad en een speeltuin voor jonge kinderen. De omgeving is perfect voor heel veel leuke uitstapjes met het hele gezin.
Campings in Nederland
Campingkidz.nl
Campingkidz Facebook Campingkidz Pinterest Campingkidz Instagram

Contact: info@campingkidz.nl

Kvk nummer: 71431217


Camping mit Kindern in Holland

Safaritent huren op een camping

Privacyverklaring

Over Campingkidz

Adverteren

Blog

Links