Camping De Kleine Wolf

Camping De Kleine Wolf

Een van de populairste kindercampings van Nederland is Camping De Kleine Wolf in Stegeren vlak bij Ommen. Deze camping biedt luxe en alle faciliteiten, die je maar kunt wensen. Wie op zoek is naar de laatste camping-innovaties in de praktijk moet zeker een bezoek brengen aan Camping De Kleine Wolf. Naast zwembaden, een indoorspeeltuin, grote speelvijver en prachtige kampeerplekken biedt deze camping ook een vijsvijver, bootcamp park, pumptrack en sanitair met bubbelbad met sterrenhemel in het sanitair gebouw. Wij bezochten Camping De Kleine Wolf, bekijk onze foto's!


Campings voor tieners

Kindercamping Nederland


Kamperen op Camping De Kleine Wolf

Ben jij op zoek naar een 5 sterrencamping met alle maar denkbare faciliteiten? Dan is Camping De Kleine Wolf een super camping voor je! Hier is zoveel te doen en te beleven, dat ik niet precies weet waar ik moet beginnen… Dus eerst maar eens over de kampeerplekken, want dat is natuurlijk niet onbelangrijk: een mooie kampeerplek. Op Camping De Kleine Wolf heb je keuze uit verschillende laantjes of velden, altijd met een speeltuin in de buurt, met of zonder hond, rustig of centraal gelegen, met zicht op de speelvijver, met luxe privé sanitair, autovrij of juist met auto op je plek en nog veel meer. Iedereen heeft zo zijn voorkeuren en op Camping De Kleine Wolf vind je vast je perfecte plekje als je de camping al een beetje kent. Zelf word ik duizelig van alle mogelijkheden. De camping is trouwens best groot, dus is een fiets geen overbodige luxe om snel naar de speeltuin of naar het zwembad te fietsten.

Kamperen op Camping De Kleine Wolf

Kamperen op Camping De Kleine Wolf

Kamperen met privé sanitair

Kamperen met privé sanitair

Kampeerplekken in laantjes

Kampeerplekken in laantjes

Altijd met speeltuin

Altijd met speeltuin

Het sanitair op Camping De Kleine Wolf is uiteraard keurig, modern en heeft mooi kindersanitair. De douches werken met een pasje. Dat pasje krijg je bij aankomt met een beginwaarde. Je kunt het pasje met muntgeld in ieder sanitair gebouw opwaarderen. Helaas krijg je bij vertrek het resterende bedrag van je pasje niet terug, dus het is een beetje passen en meten om niet te veel op te waarderen. Bijzonder leuk vond ik het handwas-apparaat bij de toiletten in het sanitair gebouw. De waterkraan geeft je automatisch een sopje om je handen te wassen, gaat over in schoon water om af te spoelen en geeft je aansluitend een handdoek. Wat een leuke gadget!

Een van de sanitairgebouwen

Een van de sanitairgebouwen

Sanitair van binnen

Sanitair van binnen

En met kindersanitair

En met kindersanitair

Het zwembad op Camping De Kleine Wolf is recent vernieuwd en heeft nieuwe glijbanen en een gedeelte met flexibele overkapping gekregen. Daardoor kun je nu zwemmen in het binnenzwembad met coole glijbanen, in het deel met flexibele overkapping (met mooi weer open, anders gesloten kap) en in het buitenzwembad met twee geweldige glijbanen. Uiteraard zijn er ook lekkere ligbedden langs het buitenzwembad en kun je hier met mooi weer heerlijk ontspannen. En zie je de bouwput achter de glijbanen van het buitenzwembad op mijn foto's? Daar ligt nu een nieuw buitenzwembad, dat in juli 2023 is geopend – net een paar weekjes na mijn bezoek. Daarom hier ook een foto van Camping De Kleine Wolf zelf met het nieuwe buitenzwembad-gedeelte.

Op weg naar het zwembad

Op weg naar het zwembad

Het binnenzwembad met kleuterbad

Het binnenzwembad met kleuterbad

Een mooi zwembad

Een mooi zwembad

Het overkapte zwembad-deel

Het overkapte zwembad-deel

Lekker buiten zwemmen

Lekker buiten zwemmen

Het nieuwe deel van het buitenzwembad

Het nieuwe deel van het buitenzwembad

Zwembad vanaf boven

Zwembad vanaf boven

Wij wandelen lekker naar de binnenspeeltuin. De indoorspeeltuin is een geweldige plek voor kinderen tot ongeveer 10 jaar. Voor de verschillende leeftijden zijn hier zones ingericht, die op een natuurlijke manier in elkaar overgaan. Het Teletubbie-gedeelte voor de jongsten is heel erg leuk, maar ook voor oudere kids zijn er stoere en hoge klimtoestellen. Ouders kunnen ondertussen lekker in de horeca zitten of op het terras voor de speeltuin. Dat is een stuk prettiger dan binnen wachten op een houten bankje – het is tenslotte voor iedereen vakantie 😉.

Op weg naar de binnenspeeltuin

Op weg naar de binnenspeeltuin

Het restaurant

Het restaurant

De binnenspeeltuin

De binnenspeeltuin

Met Teletubbie-deel

Met Teletubbie-deel

En leuke klimtoestellen

En leuke klimtoestellen

Het deel voor stoere kids

Het deel voor stoere kids

Lekker hoog klimmen

Lekker hoog klimmen

Een highlight voor mijn dochter (zie haar bericht van Camping TerSpegelt) is een pumptrackbaan. Ook Camping De Kleine Wolf heeft zo een leuke baan voor fietsen en steps. Sportieve ouders kunnen een work-out doen in het bootcamp park met uitzicht op de visvijver of lekker een mountainbike toch maken vanaf de camping.

De pumptrackbaan

De pumptrackbaan

Leuk met fiets of step

Leuk met fiets of step

Bootcamp park

Bootcamp park

De mooie visvijver

De mooie visvijver

En dan is er nog het strand bij de zwemvijver, met beachbar, strandstoelen en heel veel speeltoestellen. Het water is niet diep en ook jonge kinderen kunnen de oversteek naar het speeleiland makkelijk maken. Spelen met zand en water, klimmen, suppen en relaxen: hier heb je voor even een strandvakantie als het weer meezit.

Het strand en de vijver

Het strand en de vijver

Met veel speeltoestellen

Met veel speeltoestellen

Een eilandje (met nog meer speelplezier)

Een eilandje (met nog meer speelplezier)

Strandsfeer in Overijssel

Strandsfeer in Overijssel

Strandvakantie

Strandvakantie

Er zijn nog veel meer faciliteiten op Camping De Kleine Wolf, zoals een veelzijdig animatieprogramma en theater, sportvelden en een dierenweide. Te veel om allemaal in een weekend te beleven. Wat moet je kiezen, wat willen de kinderen? Nog een keer zwemmen? Liever naar de speeltuin? Het is bijna zonde om hier even lekker te luieren, een boek te lezen, een spelletje te spelen, want je kunt zoveel leuks doen! En toch hoort luieren, samen spelen en ontspannen ook bij een camping-vakantie, in ieder geval voor mij. Dat is dan ook wel het enige puntje van kritiek, dat ik kan verzinnen over Camping De Kleine Wolf, want wat is het een leuke camping voor kinderen. Onze tip: kies ervoor om een week te verblijven, want dan kun je De Kleine Wolf echt beleven en ontspannen terugkomen.


Bekijk Camping De Kleine Wolf

Alle campings op de kaart vinden

Alle campings in Nederland

Ben jij op zoek naar een echte kindercamping in Nederland? Bekijk het volledige aanbod op onze kaart of lees alle berichten online. Op Campingkidz.nl vind je vast en zeker je volgende vakantie met kinderen!
Inspiratie

Camping Krieghuusbelten

Camping Krieghuusbelten is een echte familiecamping voor het hele gezin. Een veelzijdige camping met heel veel speelmogelijkheden voor alle leeftijden in Raalte. Lees ons bericht over deze leuke kindercamping.Camping Lemeler Esch

Kamperen op Natuurcamping De Lemeler Esch. Deze camping is een van onze favorieten voor een ontspannen weekendje weg in eigen land. Een groot deel van de camping is autovrij en kinderen kunnen lekker spelen in de bosjes en op de vele speeltuintjes op het terrein.Camping Mölke

Ken jij Vakantiepark Mölke al? Dit schitterende vakantiepark ligt in Zuna, Overijssel en midden in de natuur. En dat is precies wat dit park met camping zo leuk maak - de natuur en de ligging aan het water. Lees ons bericht en bekijk alle foto’s!Camping De Noetselerberg

Camping De Noetselerberg ligt midden in een prachtig natuurgebied – het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Vanaf de camping loop je zo het bos in. Deze camping is leuk voor kinderen tot ongeveer 13 jaar. Er is een zwembad (binnen en buiten), een indoor-speeltuin en gezellige animatie in de schoolvakanties. Lees hier ons bericht over deze gemoedelijke camping!Camping met zwembad

Kamperen met kinderen: daar hoort zwemmen natuurlijk ook bij. En omdat het niet altijd mooi weer is in ons eigen land, hebben wij alle campings met verwarmd binnenzwembad voor jullie verzamelt. Bekijk ons vernieuwde overzicht online!
Campings in Nederland
Campingkidz.nl
Campingkidz Facebook Campingkidz Pinterest Campingkidz Instagram

Contact: info@campingkidz.nl

Kvk nummer: 71431217


Camping mit Kindern in Holland

Safaritent huren op een camping

Privacyverklaring

Over Campingkidz

Adverteren

Blog

Links