Camping Beerze Bulten

Kamperen op Camping Beerze Bulten

Camping Beerze Bulten is een van de bekendste campings in Nederland en dé kindercamping voor families met kinderen tot ongeveer 12 jaar. Met waanzinnig veel faciliteiten en nu ook een sportief programma voor de ouders zul je hier ongetwijfeld een geweldige kampeervakantie beleven. Ik bezocht deze camping in juni 2022. Lees maar mee...


Campings met zwembad

Kindercamping Nederland


Een bezoek aan kindercamping Beerze Bulten

Eindelijk: een bezoek aan Camping Beerze Bulten! Deze camping stond al lang op mijn verlanglijst want het is een van de leukste kindercampings van Nederland. Hier vind je werkelijk alles: zwembaden, binnenspeeltuin, ruime kampeerplekken, theatershows, recreatievijver met enorm grote speeltuin in het water, animatie en veel meer. Maar is het eigenlijk nog een camping of meer een vakantiepark met veel huuraccommodaties? En is deze camping ook leuk voor ons als ouders? Of sta je met je caravan in een soort pretpark voor kinderen tot ongeveer 12 jaar? Wij zochten het uit!

Kamperen op Beerze Bulten - dan sta je met je tent, vouwwagen of caravan op een heuvelachtig terrein tussen de bomen. Na aankomst begreep ik meteen waarom deze camping Beerze Bulten heet: er zijn best veel bulten op het terrein. Door het hoogteverschil tussen de plaatsen heeft de camping een speels karakter en oogt het avontuurlijk. Voor kinderen is het terrein erg leuk om te fietsen en om er te spelen. Op het terrein liggen natuurlijk overal kleine speeltoestellen in de buurt van je kampeerplaats. Wist je dat Camping Beerze Bulten autovrij is? Na aankomst moet de auto op een van de parkeerplaatsen buiten de camping worden parkeert. Dus kinderen kunnen hier echt ongestoord en veilig spelen.

Kamperen op Camping Beerze Bulten

Kamperen op Camping Beerze Bulten

Deze camping is autovrij

Deze camping is autovrij

Kamperveld bij het recreatiemeer

Kamperveld bij het recreatiemeer

Altijd een speeltuin in de buurt

Altijd een speeltuin in de buurt

Nog meer speeltuintjes

Nog meer speeltuintjes

Kamperen met privé sanitair

Kamperen met privé sanitair

Je kunt op Beerze Bulten ook kamperen met privé sanitair, mar het sanitair gebouw is super schoon en heel leuk voor kinderen. Bultjes badkamer heeft douches voor kinderen, lage wasbakken en een babybadje. Het nieuwe sanitair gebouw is ook van buitenaf leuk met zijn groene dak.

Het sanitair gebouw van buiten

Het sanitair gebouw van buiten

en van binnen

... en van binnen

Bultjes badkamer

Bultjes badkamer

leuk sanitair voor kinderen

leuk sanitair voor kinderen

Camping Beerze Bulten heeft een buitenzwembad en een leuk binnenzwembad. Het buitenbad heeft een familieglijbaan en ook een peuterbad plus een grote ligweide. Ook in het binnenzwembad is een grote glijbaan en er zijn meerdere zwembaden - voor ieder wat wils. En er is een eigen zwemschool op de camping, waar kinderen ook in de vakantie kunnen lessen. Handig!

Het buitenzwembad op Beerze Bulten

Het buitenzwembad op Beerze Bulten

Lekker zwemmen en spelen

Lekker zwemmen en spelen

Het peuterbadje buiten

Het peuterbadje buiten

Binnenzwembad op Beerze Bulten

Binnenzwembad op Beerze Bulten

Het zwembad is best groot

Het zwembad is best groot

En dan is er ook nog iets nieuws voor de ouders: spa, wellness & fun! Voor de ouders is er namelijk een heuse fitness met begeleiding, er worden groepslessen yoga en bootcamp aangeboden (gratis voor gasten), er is een sauna en een spa. Op Beerze Bulten heb je dus geen enkel excuus meer voor vakantiekilo’s.

Fitness

Fitness

Hier kun je lekker sporten

Hier kun je lekker sporten

Op Camping Beerze Bulten vind je het beroemde Giga Konijnenhol! Hier genieten de kids ook in het laagseizoen van een leuke theatershow en word er van alles georganiseerd. Hier is ook de grote indoor speeltuin te vinden. Deze grote binnenspeeltuinheft een babyhoekje, een heuse Ufo, ballenbak en groot klimtoestel. Slecht weer is dus helemaal geen probleem op deze kindercamping!

Het Giga Konijnenhol

Het Giga Konijnenhol

Met leuke show, dans en muziek

Met leuke show, dans en muziek

Hallo Bultje!

Hallo Bultje!

Grote binnenspeeltuin

Grote binnenspeeltuin

Met Ufo

Met Ufo

Leuke glijbanen

Leuke glijbanen

Het gedeelte voor de jongste gasten

Het gedeelte voor de jongste gasten

Ook nieuw aangelegd is Bultjes tuin naast het Giga Konijnenhol met een gezellig terras, horeca en nieuwe speeltuin. Hier kun je een drankje drinken terwijl de kinderen lekker buiten spelen of in de binnenspeeltuin zijn.

Nieuw: Bultjes Tuin

Nieuw: Bultjes Tuin

Met een kleine speeltuin

Met een kleine speeltuin

Is er nog meer te beleven? En dan is er natuurlijk nog de grote recreatievijver met een echt enorm speeltoestel in het water. Hier kun je trouwens ook lekker kamperen met uitzicht over het meertje. Misschien zijn dit de leukste plekken op deze camping. Het Giga Konijnenveld is een grote zandvlakte met speelvijver waar kinderen ook kunnen zwemmen. Er zijn talloze houten speeltoestellen en bruggen over het water. Ook langs het water kan volop gespeeld worden met waterpompen en speeltoestellen. Trouwens, van boven af lijkt de vijver op een konijn 🐰.

Het Giga Konijnenveld

Het Giga Konijneveld

Zwemmen en spelen aan het water

Zwemmen en spelen aan het water

De leukste speelvijver van Nederland

De leukste speelvijver van Nederland

Kampeerplekken bij het meer

Kampeerplekken bij het meer

Voor wie niet wil kamperen heeft Beerze Bulten ook enkele leuke verhuuraccommodaties zoals safaritenten en nieuwe glampings. Ondanks de ongeveer 80 verhuuraccommodaties is Beerze Bulten toch echt nog een camping met veel meer kampeerplaatsen dan verhuur. De gezellige opzet in het bos laten de camping kleinschalig ogen en de faciliteiten zijn altijd goed bereikbaar te voet. Het is dus geen gigantisch park, waar je een auto nodig hebt om de broodjes te halen. Ik vind Camping Beerze Bulten een super kindercamping en kan hem van harte aanbevelen. En ik ben ook vriendjes geworden met Bultje, kijk maar 👇.

Je kan ook een safaritent huren

Je kan ook een safaritent huren

Of een leuke accommodatie

Of een leuke accommodatie

Bultje en ik

Bultje en ik, yeah!


Bekijk Camping Beeze Bulten

Alle campings op de kaart vinden

Alle campings in Nederland

Ben jij op zoek naar een echte kindercamping in Nederland? Bekijk het volledige aanbod op onze kaart of lees alle berichten online. Op Campingkidz.nl vind je vast en zeker je volgende vakantie met kinderen!
Inspiratie

Camping De Berenkuil

Deze ruim opgezette kindercamping heeft een zwembad, een indoor-speeltuin en een recreatiemeer met een grote speeltuin. Hier kampeer je in een rustige omgeving in Drenthe (Grolloo). Bekijk onze foto’s van Camping De Berenkuil en lees hoe het ons is bevallen!Camping BreeBronne

Camping BreeBronne in Limburg is een vriendelijke camping en vakantiepark aan een groot meer. Je kampeerd op ruime kampeerplaatsen, er is een binnenzwembad en een mega-grote binnenspeeltuin. Bekijk eens onze foto’s van deze fijne familiecamping!Camping Landal

Wist je dat Landal ook leuke campings heeft? Lees ons bericht van Camping Landal Coldenhove in de meivakantie. Een heerlijke camping, die veel te bieden heeft voor kinderen van de basisschoolleeftijd, maar ook een leuk animatie-programma biedt voor tieners.Camping De Leistert

Een van de favoriete campings in Nederland is Camping De Leistert in Limburg. Een kindercamping met alles erop en eraan: zwembad, speeltuinen, horeca en meer... Wij bezochten deze camping in de herfstvakantie: lees ons bericht en bekijk alle foto’s!Camping met indoorspeeltuin

Slecht weer is geen probleem op deze campings met binnenspeeltuin! Kies voor een leuke kindercamping in Nederland met indoorspeeltuin en de kinderen vermaken zich ook tijdens een dagje regen. Deze campings zijn leuk voor kinderen van 1 – 10 jaar!
Campings in Nederland
Campingkidz.nl
Campingkidz Facebook Campingkidz Pinterest Campingkidz Instagram

Contact: info@campingkidz.nl

Kvk nummer: 71431217


Camping mit Kindern in Holland

Safaritent huren op een camping

Privacyverklaring

Over Campingkidz

Adverteren

Blog

Links