Camping Dishoek

Camping Dishoek

Ben jij op zoek naar een kampeerplekje in Zeeland direct aan zee voor je caravan, tent of busje? Zoek niet verder, want dat vind je hier zeker: Camping Dishoek (Roompot) ligt direct achter het hoge duin en dus vrijwel direct aan zee. Strandvakanties zijn hier gegarandeerd. Het strand van Dishoek is schoon, heeft meerdere strandpaviljoens waar je lekker kunt gaan eten, een prachtige omgeving en een mooi uitzicht op de schepen op zee. Dishoek ligt op slechts een half uurtje fietsen van het centrum van Middelburg en ook het dorp Dishoek ligt niet ver van de camping. Het is een klein dorp dat voornamelijk bestaat uit vakantiehuizen. Dit hoekje van Zeeland is een populair gebied voor gezinnen met kinderen, dat ondanks het prachtige strand en de vele toeristen toch een rustige vakantiebestemming is. Voor de camping geldt hetzelfde, het is een simpele camping met alle basisvoorzieningen: hier zijn onze foto's!


Camping aan zee Nederland

Camping Zeeland


Het strand van Dishoek

Het strand van Dishoek

Strand bij Camping Dishoek

Strand bij Camping Dishoek

Camping Dishoek

Camping Dishoek

Kampeervakantie in Zeeland op Camping Dishoek

Wij bezoeken Camping Dishoek in de zomer, het is prachtig weer – bijna te warm – en we kijken uit naar een paar dagen aan zee. Het prachtige strand is de belangrijkste reden waarom wij voor deze camping hebben gekozen. Via de duinovergang ben je snel op het strand: ideaal voor een vakantie met jonge kinderen dus! Het strand van Dishoek is ruim en rustig. De rust en ruimt op het strand staat in schril contrast met de camping: het weer is goed en Camping Dishoek staat bijna helemaal vol. De plaatsen zijn niet heel groot en je staat gezellig bij elkaar: voor ons geen probleem, maar als je een hele grote caravan hebt wordt het wel lastig om hier een geschikte plek te vinden. Doordat er veel auto's op de staanplaatsen staan, is de camping behoorlijk vol en wat stoffig. Honden zijn toegestaan op Camping Dishoek en ook op het strand en zijn op de camping in grote getale aanwezig. Voor hondenliefhebbers zijn de vele honden op de camping die soms vrij rondlopen zeker geen probleem, maar als je niet van honden houdt, kun je misschien beter een andere camping in Zeeland kiezen.

Restaurant bij de ingang van de camping

Restaurant bij de ingang van de camping

Ook afhalen in mogelijk

Ook afhalen in mogelijk

De supermarkt

De supermarkt

Speeltuin bij de ingang

Speeltuin bij de ingang

Kamperen op Dishoek

Kamperen op Dishoek

We werden bij aankomst zeer vriendelijk ontvangen en de camping maakte een gezellige indruk. Op Camping Dishoek is er fietsverhuur, een supermarkt, een restaurant met frituur en animatie voor kinderen tijdens de schoolvakanties. Verder zijn er 2 speeltuinen: een speeltuin met voetbalveld, trampoline en tafeltennis direct bij de ingang, een tweede speeltuin met glijbaan, klimrek en diverse speeltoestellen verderop op de camping.

Zo ziet de camping eruit

Zo ziet de camping eruit

Kampeerplekken op Camping Dishoek

Kampeerplekken op Camping Dishoek

De camping was goed bezet

De camping was goed bezet

Kampeerplekken

Kampeerplekken

Speeltuin Camping Dishoek

Speeltuin Camping Dishoek

Speeltuin voor jonge kinderen

Speeltuin voor jonge kinderen

Het sanitair ter plaatse was in orde. Zoals boven al vermeld was Camping Dishoek vrijwel geheel bezet en daardoor was het sanitair niet altijd even schoon, maar werd wel regelmatig schoongemaakt en veelal prima in orde! Wij kregen te horen dat een deel van het sanitair vorig jaar vernieuwd en flink verbeterd is. Ons sanitairgebouw beschikte over kindersanitair voor de jongste gasten.

Het sanitairgebouw

Het sanitairgebouw

Het sanitair was prima

Het sanitair was prima

Sanitair van binnen

Sanitair van binnen

Met kindersanitair

Met kindersanitair

Favoriete foto's van het strand

Favoriete foto's van het strand

Strand in Zeeland

Strand in Zeeland

Het grootste voordeel van Camping Dishoek in Zeeland is de ligging direct aan zee. Er zijn maar weinig campings in Nederland die zo dicht bij de zee liggen. Ook de steden Vlissingen en Middelburg zijn een bezoekje waard. Neem ook zeker je fiets mee, want de omgeving leent zich uitstekend voor fietsen over fantastische fietspaden die ook nog eens heel veilig zijn voor jonge kinderen. In het restaurant op de camping kun je lekker eten, maar ook in de omgeving kun je heerlijk uit eten gaan. En wie na een dagje strand of over de Zeeuwse fietspaden terugkeert naar de camping, zal daar zeker genieten van de relatieve rust. Een kampeervakantie op deze camping betekent vooral strand, zee en ontspanning – ook met hond. Er zijn veel excursiebestemmingen voor gezinnen in de omgeving en mocht je een zwembad missen, dan kunnen wij jullie het binnenzwembad met recreatiebad in Vlissingen (Sportweg 2, 4387 PM Vlissingen) van harte aanbevelen. Wij wensen jullie veel plezier op Camping Dishoek in Zeeland.


Bekijk Camping Dishoek

Alle campings op de kaart vinden

Alle campings in Nederland

Ben jij op zoek naar een echte kindercamping in Nederland? Bekijk het volledige aanbod op onze kaart of lees alle berichten online. Op Campingkidz vind je vast en zeker je volgende campingvakantie met kinderen!
Inspiratie

camping Zeeland

Ben jij op zoek naar de leukste camping in Zeeland? Bekijk dan onze overzichtelijke pagina met heel veel toffe kindercampings aan de kust van Zeeland. Kies jij voor een camping aan zee of een camping met zwembad? In Zeeland vind je het allemaal!Camping Ginsterveld

Camping Ginsterveld in Burgh-Haamstede: Kamperen in Zeeland op een toffe kindercamping. Met de fiets ben je hier snel naar het strand, de afstand is ongeveer 2km naar zee (bijvoorbeeld op het Schouwen Noordstrand of het strand van Renesse).Camping International

Wie op zoek is naar een kleinschalige camping in Zeeland met kinderen tot ongeveer 8 jaar moet beslist eens gaan kijken op Camping International. Deze camping heeft mooie kampeerplekken en een waanzinnig leuke speeltuin binnen en buiten. Het kleuterbadje brengt verkoeling inde zomer en in de omgeving kun je heerlijk fietsen. Lees hier ons bericht!Camping Julianahoeve

Camping Julianahoeve: wij bezochten deze camping in Zeeland in de zomervakantie. Bekijk onze foto’s en bezoek een van de leukste kindercampings in Nederland. Want als je een camping met alles erop en eraan zoekt - kies dan voor Camping Julianahoeve in Renesse.
Campings in Nederland
Campingkidz.nl
Campingkidz Facebook Campingkidz Pinterest Campingkidz Instagram

Contact: info@campingkidz.nl

Kvk nummer: 71431217


Camping mit Kindern in Holland

Safaritent huren op een camping

Privacyverklaring

Over Campingkidz

Adverteren

Blog

Links