Camping De Meerpaal

Camping De Meerpaal

Deze camping heeft een geweldige ligging aan zee en is zeer goed onderhouden. Camping De Meerpaal is deels camping, uitsluitend met privé sanitair, deels vakantiepark met mooie accommodaties en heel veel leuke voorzieningen voor kinderen en ouders. Ook naar de zee is het niet ver, in 5 minuten loop je vanaf de camping naar het strand. Deze camping ligt in Zeeland, in Zoutelande, en wij zijn er geweest. Al onze foto's vind je hier!


Camping aan zee Nederland

Camping Zeeland


Camping De Meerpaal in Zoutelande

Camping De Meerpaal is een prachtige camping voor gezinnen met kinderen die hun vakantie in Zeeland willen doorbrengen. Op Camping De Meerpaal staat gastvrijheid hoog in het vaandel en wij voelden ons hier zeer welkom. Wij wilden Camping De Meerpaal eens nader bekijken en bezochten hem afgelopen zomer. Wat biedt deze camping voor gezinnen? En hoe zien de kampeerplaatsen eruit? Wie gaat kamperen op Camping De Meerpaal heeft altijd privé sanitair op de kampeerplek. Op deze camping zijn geen algemene sanitaire voorzieningen, alle plaatsen zijn namelijk voorzien van een eigen unit met toilet, douche en afwasgelegenheid. Er zijn plaatsen voor caravans en tenten en speciale plaatsen voor campers. Je kunt met een caravan op de camperplaatsen kamperen, maar niet andersom met de camper op de algemene kampeerplaatsen. Op sommige velden zijn ook honden toegestaan, maar niet op alle plaatsen. Dus reis je met een hond en/of camper (maximaal 2 honden per plaats), dan zou je tijdig moeten reserveren. De kampeerplaatsen zijn in laantjes aangelegd, zijn zeer verzorgd en bieden veel privacy.

Camping De Meerpaal

Camping De Meerpaal

Toegang tot de camping

Toegang tot de camping

Kampeerplaatsen met eigen sanitair

Kampeerplaatsen met eigen sanitair

Ontspannen kamperen met veel privacy

Ontspannen kamperen met veel privacy

De kampeerplaatsen zijn in laantjes aangelegd

De kampeerplaatsen zijn in laantjes aangelegd

Kamperen bij De Meerpaal

Kamperen bij De Meerpaal

Camping De Meerpaal is een paradijs voor kinderen. De verkeersluwe camping biedt 2 leuke speeltuinen en een gaaf waterpark. Direct bij de ingang en bij de brasserie ligt een prachtige speeltuin met een airtrampoline en een groot speelschip, een interactieve speelboog en vele kleinere speeltoestellen. Ook is er een waterspeeltuin met een groot schip en vele fonteinen en glijbanen. De waterspeeltuin is werkelijk uniek en zelfs jonge kinderen kunnen hier heerlijk spelen en veilig spetteren, een zwemdiploma is niet nodig. Het toegangssysteem (een polsbandje) zorgt ervoor dat alleen gasten van de camping gebruik kunnen maken van de waterspeeltuin en zo kunnen kinderen zomers en bij warm weer lekker afkoelen. Bij slecht weer kunnen de kinderen in de binnenspeelruimte van de brasserie spelen. Voor de jongste gasten zijn hier binnenspeelfaciliteiten gecreëerd.

De speeltuin

De speeltuin

Met airtrampoline

Met airtrampoline

Speeltuin met veel speeltoestellen

Speeltuin met veel speeltoestellen

En een groot speelschip

En een groot speelschip

De waterspeeltuin

De waterspeeltuin

Zorgt voor plezier bij warm weer

Zorgt voor plezier bij warm weer

Oudere kinderen (en sportieve ouders) zullen zich prima vermaken in de nieuw gecreëerde funzone aan de andere kant van de camping. Hier ligt ook de animatieruimte, waar het animatieteam tijdens de zomervakantie veel activiteiten voor kinderen organiseert. In de funzone is er een geweldige PumpTrack-baan, een voetbalveld & basketbalveld en een bootcampbaan. Alle elementen zijn mooi ingedeeld en zorgen ervoor dat je lekker kan spelen en bewegen.

Animatieruimte op De Meerpaal

Animatieruimte op De Meerpaal

Bootcamp Parcours

Bootcamp Parcours

Volledig nieuw aangelegd

Volledig nieuw aangelegd

Trainings- en speelplek

Trainings- en speelplek

Voetbalveld en basketbalveld

Voetbalveld en basketbalveld

De PumpTrack-baan

De PumpTrack-baan

Naast de vele verschillende speelmogelijkheden kun je op Camping De Meerpaal ook fietsen huren en is er een prachtig aangelegd voedselbos met eetbare vruchten en planten. Voor ouders biedt deze camping een wellnesscentrum met een Finse sauna, een infraroodsauna, een whirlpool, een Turks stoombad, een solarium, regendouches, voetenbaden, een afkoelruimte, een ontspanningsruimte en een schoonheidssalon. Ben je dus toe aan een beetje ontspanning na een dagje strand, dan kun je je hier heerlijk laten verwennen. De sauna kan door alle gasten (vanaf 16 jaar) gratis worden gebruikt tijdens de openingstijden van de receptie. Je kunt dus oom even een uurtje gebruik maken van de sauna en daarna de dag ontspannen afsluiten in de gezellige brasserie.

Je voelt je hier welkom

Je voelt je hier welkom

Een leuke camping

Een leuke camping

Wij voelden ons zeer op ons gemak op Camping De Meerpaal en waren vooral onder de indruk van de vele goed verzorgde voorzieningen voor kinderen. Bij mooi weer in de zomer is het waterspeelschip een echt hoogtepunt en de korte wandeling naar het strand is natuurlijk geweldig! Als jij op zoek bent naar een camping met een vleugje luxe kunnen wij deze camping dan ook van harte aanbevelen.


Bekijk Camping De Meerpaal

Alle campings op de kaart vinden

Alle campings in Nederland

Ben jij op zoek naar een echte kindercamping in Nederland? Bekijk het volledige aanbod op onze kaart of lees alle berichten online. Op Campingkidz vind je vast en zeker je volgende campingvakantie met kinderen!
Inspiratie

camping Zeeland

Ben jij op zoek naar de leukste camping in Zeeland? Bekijk dan onze overzichtelijke pagina met heel veel toffe kindercampings aan de kust van Zeeland. Kies jij voor een camping aan zee of een camping met zwembad? In Zeeland vind je het allemaal!Camping International

Wie op zoek is naar een kleinschalige camping in Zeeland met kinderen tot ongeveer 8 jaar moet beslist eens gaan kijken op Camping International. Deze camping heeft mooie kampeerplekken en een waanzinnig leuke speeltuin binnen en buiten. Het kleuterbadje brengt verkoeling inde zomer en in de omgeving kun je heerlijk fietsen. Lees hier ons bericht!Camping Julianahoeve

Camping Julianahoeve: wij bezochten deze camping in Zeeland in de zomervakantie. Bekijk onze foto’s en bezoek een van de leukste kindercampings in Nederland. Want als je een camping met alles erop en eraan zoekt - kies dan voor Camping Julianahoeve in Renesse.Camping Toppershoedje

Camping Toppershoedje ligt net-niet in Zeeland, maar aan de kust van Zuid-Holland. Deze camping met vakantiepark ligt aan een werkelijk prachtig stukje strand. Je kan vanaf de camping via een brede voetgangers- en fietsersbrug oversteken naar de duinen en dan sta je binnen enkele minuten op het strand. Meer info ...
Campings in Nederland
Campingkidz.nl
Campingkidz Facebook Campingkidz Pinterest Campingkidz Instagram

Contact: info@campingkidz.nl

Kvk nummer: 71431217


Camping mit Kindern in Holland

Safaritent huren op een camping

Privacyverklaring

Over Campingkidz

Adverteren

Blog

Links