Camping Tempelhof;

Camping Tempelhof: een 5-sterren camping in Callantsoog

Het is een gemoedelijke familiecamping: Camping Tempelhof is ideaal voor families met kinderen in de basisschoolleeftijd en ligt op 1,5km van zee. Bij aankomst kom je direct de nieuw aangelegde grote speeltuin tegen, dus de kinderen waren wij snel kwijt op deze camping. Je kunt kiezen voor een ruime kampeerplaats of (ook ruim) een kampeerplaats met privé sanitair. Hier kampeer je rustig, maar wel met leuke faciliteiten zoals een zwembad en speeltuinen.


Camping aan zee Nederland

Camping Noord-Holland


Onze favoriete camping in Noord-Holland

Hoewel Camping Tempelhof niet direct en op loopafstand van het strand ligt, voel je de zee al bij aankomst op deze camping. Meeuwen krijsen en het ruikt hier naar zee. Het centrale gebouw bij de ingang van de camping heeft een kleine winkel, een restaurant en een snackbar. Het terras is gezellig en je kunt hier ook lekker zitten terwijl de kinderen op de grote speeltuin spelen.

Welkom op Camping Tempelhof

Welkom op Camping Tempelhof

Gezellig restaurant met terras

Gezellig restaurant met terras

De grote speeltuin met spingkussen

De grote speeltuin met spingkussen

Op Camping Tempelhof kun je naast „gewone“ kampeerplekken ook kiezen voor de nieuwe kampeerplekken met privé sanitair. Deze liggen vooraan op de camping en je hoeft hier niet veer te lopen naar het zwembad. De overige plekken liggen verder op, meer in de buurt van het sanitair gebouw. Het sanitair is trouwens een vast gebouw, dat prima schoon word gehouden. Apart van de dames en heren is er ook een leuk aangelegde kinderbadkamer met een kinderdouche en babybadje.

Je kampeerd in laantjes gezellig tegenover elkaar op plekken van ongeveer 100m2. Er is dus voldoende ruimte voor onze caravan en de voortent. Je auto kun je op je kampeerplek parkeren, maar ook buiten de camping - heb je net wat meer ruimte om lekker te zitten.

Kamperen op Camping Tempelhof

Kamperen op Camping Tempelhof

Ruime kampeerplekken

Ruime kampeerplekken

Kamperen met eigen sanitair

Kamperen met eigen sanitair

En dan is er natuurlijk nog het overdekte zwembad. Het zwembad heeft een groot bad van 1.40m diep met een glijbaan en een peuterbad met leuke speeltoestellen. Voor kinderen is het zwembad ruim voldoende om even lekker te spetteren en spelen. Wil je graag baantjes trekken? Dat kan in de ochtend, dan is het eerste uurtje reserveert voor zwemmers.

Peuterbad in het zwembad

Peuterbad in het zwembad

Zwembad met glijbaan

Zwembad met glijbaan

Tijdens de vakantie is er natuurlijk een animatieteam dat zorgt voor een uitgebreid activiteitenprogramma. Zo heeft Camping Tempelhof ook een heuse turnhal met klimmuur. Hier kunnen kinderen onder begeleiding ook klimmen en met de veel speeltuintjes verdeelt over de camping zal niemand zich gaan vervelen.

Deze camping in Callantsoog is een gemoedelijke plek voor een vakantie aan zee. Het beste kun je een fiets mee nemen of huren, zo dat je het strand makkelijk kunt bereiken per fiets. Ook de omgeving nodigt uit voor een gezellige fietstocht door de bollenvelden en langs de kust. Omdat het bijna altijd waait aan de kust van Noord-Holland vinden wij het prettig om ook een windscherm op onze kampeerplaats neer te zetten - dan kan ik altijd lekker uit de wind mijn boekje lezen terwijl de kinderen hun vlieger proberen in de lucht te houden. Genieten dus op Camping Tempelhof!


Bekijk Camping Tempelhof

Alle campings op de kaart vinden

Alle campings in Nederland

Ben jij op zoek naar een echte kindercamping in Nederland? Bekijk het volledige aanbod op onze kaart of lees alle berichten online. Op Campingkidz.nl vind je vast en zeker je volgende vakantie met kinderen!
Inspiratie

camping in Noord-Holland

Ben jij op zoek naar de leukste camping in Noord-Holland? Bekijk dan onze overzichtelijke pagina met heel veel toffe kindercampings in Noord-Holland. Kies jij voor een camping aan zee of een camping met zwembad? In Noord-Holland vind je het allemaal!Camping Callassande

Camping Callassande is een relatief grote camping met een gaaf zwembad en grote speeltuin & skatebaan. Door zijn opzet in laantjes en veldjes kampeer je gezellig en rustig op dit park in Noord-Holland. De camping is gescheiden van het vakantiepark en heeft twee grote sanitair gebouwen. Voor kinderen is er in de schoolvakantie een animatieprogramma en voor een dagje strand of om de omgeving te verkennen kun je fietsen huren. Lees hoe het ons is bevallen op deze camping...Camping Kijkduin

Camping Kijkduin ligt vlak bij Den Haag en het mooie strand. Deze camping is deel van een groot vakantiepark en heeft een binnenzwembad, leuke speeltuinen, horeca en animatie in de schoolvakanties. Bekijk onze foto’s van Camping Kijkduin.Camping Egmond aan Zee

Camping Egmond aan Zee ligt in .... ja hoor, Egmond aan Zee (bij Alkmaar) en is een park met vrij kleine kampeerplekken. Hier sta je best dicht op elkaar, maar natuurlijk is deze camping op fietsafstand van zee en dat maakt hem aantrekkelijk. In de zomer is het buitenzwembad geopend en kinderen spelen op de centrale speeltuin bij het restaurant. Lees ons bericht over deze camping hier...

Campingkidz.nl
Campingkidz Facebook Campingkidz Pinterest Campingkidz Instagram

Contact: info@campingkidz.nl

Kvk nummer: 71431217


Camping mit Kindern in Holland

Safaritent huren op een camping

Privacyverklaring

Over Campingkidz

Adverteren

Blog

Links