Camping en kampern met kinderen

Kindvriendelijke RCN Campings - kamperen in Nederland en Frankrijk

Vakantie op een van de RCN Campings, dat betekend kamperen op de mooiste plekken in Nederland of Frankrijk! Bekijk deze familievriendelijke campings! RCN bied 9 prachtige kampeerterreinen in Nederland en 8 campings in Frankrijk. Deze familiecampings zijn bijzonder geschikt voor een vakantie met kinderen en zijn voorzien van kindvriendelijke faciliteiten en een breed aanbod aan activiteiten. De campings liggen midden in de natuur, op de mooiste plekken in Nederland. Kamperen op een van de campings van RCN bieden het echte buitenleven-gevoel. Rust en ruimte maken deze camping geschikt voor families met kleine kinderen. Maar ook grotere kinderen zullen zich prima vermaken in de speeltuin of omgeving van de camping. Een veel faciliteiten zijn gratis, zoals bij voorbeeld Wifi of een voorkeursboeking voor je favoriete plekje! Er zijn volop mogelijkheden om te wandelen, fietsen en uit te rusten. De campings van RCN zijn perfecte familiecampings!

RCN Campings

Kamperen dicht bij de natuur! Boek een vakantie op een van de RCN campings in Nederland of Frankrijk! RCN campings zijn bijzonder kindvriendelijk en beiden veel faciliteiten voor jong en oud! Ook voor prachtige glampings kun jij op een van deze campings terecht! De mooiste accommodaties en kampeerplekken hebben wij voor je uitgelicht!


Uniek: boek een kampeeplaats met eigen boomhut!

Beleef een unieke vakantie en huur een kampeerplaats met eigen boomhut! Op 3 campings van RCN is het mogelijk om niet alleen een ruime kampeerplaats te huren, maar een kampeerplek met boomhut! Hoe gaaf is dat: een eigen speelhuis voor de kinderen. De ruime, stevige huisjes zijn overdekt en speciaal gemaakt om in te spelen. Een stevige balustrade zorgt voor de benodigde veiligheid. Daarnaast bevindt zich aan de voorkant een takelpunt met een metalen emmer voor nog meer speelplezier. Camping de Flaasbloem, camping de Schotsman en camping de Roggeberg in Nederland bieden deze extra service. Deze parken hebben ieder zeven van deze plaatsen tot hun beschikking.


Gratis extra's op de campings van RCN

Bij RCN campings zijn een aantal extra’s standard gratis voor alle gasten van de camping! Vanaf 2017 is WIFI gratis op een toestel. Extra WIFI voor de overigen apparaten kan natuurlijk erbij gekocht worden.

De standplaats is natuurlijk belangrijk voor een geslaagde vakantie! Bij RCN campings kun je gratis je ideale kampeerplek boeken. Ook specifieke wensen met betrekking tot bij voorbeeld en huisdiervrije plek kosten je vanzelfsprekend niets extra. Gratis voorkeursboekingen gelden wel op basis van beschikbaarheid.

Gratis kruimelpadpas voor de kinderen vanaf 3 jaar! Hiermee kun je deelnemen aan de speciale activiteiten op en rondom de camping en kruimelstickers verdienen voor in je pas!

RCN campings bieden gratis taxivervoer voor wie met openbaar vervoer naar een van de parken reist en minimaal een week blijft. Vraag direct bij het reserveren naar de mogelijkheden en de voorwaarden.

Kamperen op de RCN campings in Nederland

RCN Camping Toppershoedje | Ouddorp | Zuid-Holland

Kamperen vlak bij zee op deze camping in Ouddorp, Zuid-Holland. De kleinschalige camping bied ruime kampeerplaatsen, een persoonlijke sfeer, restaurant, snackbar en croissanterie. Voor de kinderen is er in het vakantieseizoen animatie en prachtig breed en schoon strand op loopafstand!


RCN Camping de Schotsman | Kamperland | Zeeland

Camping RCN de Schotsman staat bekend om zijn ruime, zonnige kampeerplaatsen aan het water en beschutte plaatsen op een groen kampeerveld. De campingbied een restaurant, snackbar en croissanterie, een verwarmd openluchtzwembad, sportveld en beachvolleybalveld . Watersportliefhebbers en zonaanbidders kunnen op de Schotsman kiezen voor een kampeerplaats aan het water. Vanuit deze open plaatsen heb je een prachtig uitzicht over het Veerse meer en ben je ’s morgens meteen in de buurt van de zeilschool. Uniek: er zijn ook kampeerplaatsen met eigen boomhut te huur!


RCN Camping de Flaasbloem | Chaam | Noord-Brabant

RCN camping de Flaasbloem ligt in de Chaamse bossen in Noord-Brabant. Het kampeerterrein kennmerkt zich door een speelse indeling en een gevoel van rust. Op het kampeerterrein de Wildenberg kan vrij kampeerd worden. De camping bied een recreatiemeer met glijbanen, speeltuin en strand, kampeerplaatsen met boomhut en een visvijver met vissteiger. Wordt ‘s morgens wakker van de fluitende vogels of een zon die zich een weg door de bladeren baant: kamperen is op RCN de Flaasbloem een echte natuurbeleving! Nieuw: je kunt nu ook een kampeerplek met privé sanitair huren!


RCN Camping Zeewolde | Zeewolde | Flevoland

Camping RCN Zeewolde ligt in Flevoland, aan het Veluwemeer. Je kunt een ruime kampeerplaats met uitzicht over het water of een prachtige plek aan de rand van het bos boeken. Tevens bied de camping ook extra ruime kampeerplaatsen van 150 m2 en alle kampeervelden zijn autovrij! Ideaal voor een vakantie met de kinderen! Een restaurant, snackbar en terras zijn aanwezig!


RCN Camping de Roggeberg | Appelscha | Friesland

RCN Camping de Roggeberg in Appelscha, Friesland bied speelse, bescheiden kampeervelden aan de rand van het Drents-Friese Wold . Wie kampeert op RCN de Roggeberg beleeft een echte buitenvakantie! De camping bied een aantal kampeerplekken met eigen boomhut zo hebben de kinderen extra speelruimte, ook bij slecht weer! Op het park is ook een supermarkt en WIFI aanwezig!
Blog


spelen op de camping

Hier vind je kampeerverhalen, tips, nieuws of leuke filmpjes over het leven op de camping.

Wat neem ik mee?


koffer met stickers

Geen vakantiestress meer, hier vind je tips en een handige paklijst zodat je niets vergeet!

Over Campingkidz


Over Campingkidz

En wie zit er achter Campingkidz? Meer weten over deze site en mij? Even voorstellen...


Onze populairste kampeerbestemmingen in Nederland:

kind in speeltuin op de camping

Droompark Campings

op de camping in de tent

Ardoer Campings

meisje aan het strand kamperen

RCN Campings
facebook facebook Campingkidz Pinterest Campingkidz Instagram