Camping en kampern met kinderen

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (www.campingkidz.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.


Gebruik van informatie

Anneke Richter streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat Anneke Richter niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie. De informatie op de website is van algemene aard. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Anneke Richter aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website. Op basis van het verzenden en ontvangen van informatie via de website of via e-mail kan niet zonder meer een relatie tussen Anneke Richter en de gebruiker van de website ontstaan.


E-mail

Anneke Richter garandeert niet dat aan haar gezonden e-mails (tijdig) worden ontvangen of verwerkt, omdat tijdige ontvangst van e-mails niet kan worden gegarandeerd. Ook de veiligheid van het e-mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico’s. Door zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging per e-mail met Anneke Richter te corresponderen, accepteert u dit risico.


Hyperlinks

Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. Anneke Richter heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. Anneke Richter aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.


Intellectuele eigendomsrechten

Alle publicaties en uitingen van Anneke Richter zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar worden gemaakt, zonder dat Anneke Richter daar vooraf schriftelijke toestemming voor heeft gegeven.

camping baby

Kamperen met baby

Wil jij gaan kamperen met je baby?  Deze campings beschikken over vele faciliteiten die uitermate geschikt zijn om te gaan kamperen met je baby. Verwarmd en modern sanitair, een magnetron ter beschikking en ruime kampeerplekken zorgen voor een ontspannen vakantie.

Kamperen met peuter

Kamperen met peuter

Ben jij op zoek naar een camping voor je vakantie met peuter? Vind je kampeerplek met afsluitbaar veld, een speeltoestel voor je plek en animatieprogramma voor je ondernemende peuter. Deze campings bieden extra faciliteiten voor gezinnen met jonge kinderen.

Kamperen met tieners

Kamperen met tieners

Campings in Nederland voor een campingvakantie met tiener! Tieners willen avontuur en vermaak, goed WIFI en een chill-plek voor hun zelf. Hier vind je een stoer animatieprogramma, chillen met vrienden, disco en een gaaf zwembad... Bekijk deze leuke campings!Kamperen op de Veluwe

Kamperen op de Veluwe

Kamperen in Limburg

Kamperen in Limburg

Kamperen in Zeeland

Kamperen in Zeeland

facebook facebook Campingkidz Pinterest Campingkidz Instagram