Tienercamping Nederland

Kamperen met tieners

De leukste tienercampings in Nederland

Ben jij op zoek naar een geschikte camping voor een kampeervakantie met tieners? Ga jij kamperen met tieners? Wij hebben de leukste campings van Nederland voor jullie selecteerd! Vertel jouw tiener wat er op deze campings te doen is en zij zullen met plezier op vakantie gaan!

We ❤ Kamperen met tieners

Wij hebben voor jullie de campings met het beste aanbod voor jongeren samengesteld. Stoer animatieprogramma, chillen met vrienden, disco, een gaaf zwembad en natuurlijk wifi - dat zijn de ingedienten voor een geslaagde vakantie met tieners. Deze campings bieden een breed aanbod aan activiteiten. Leer zeilen in je vakantie of ga duiken, klimmen en tokkelen. Met je vakantievrienden kun je ‘s avonds bij de tafeltennistafel chillen en een zwembad met spectaculaire glijbaan of een strandbad met watersportmogelijkheden maken je vakantie onvergetelijk.

Tiener ❤ Camping

Tieners zijn vol energie en dat is niet anders als ze op vakantie zijn. Om ervoor te zorgen dat ze zich niet vervelen, plan je een aantal leuke activiteiten van tevoren. Wil je tiener niet mee op stap? Gelukkig zijn ze oud genoeg om even alleen te kunnen blijven! Hieronder hebben we campings samengesteld die ideaal zijn voor een kampeervakantie met tieners. Met faciliteiten die ervoor zorgen dat de harten van alle tieners sneller kloppen!Recreatiepark De Leistert

Kamperen met tieners

Camping de Leistert is een tienercamping bij uitsteek! Hier kunnen tieners hun eigen gang gaan, vrienden ontmoeten en chillen aan de zwemvijver met strand en ligweide. Het subtropisch zwembad en het verwarmde buitengolfslagbad met een grote waterglijbaan zijn ook voor tieners nog leuk! Verder zijn er tafeltennistafels, een bowlingbaan, airhockey, darten en natuurlijk een gratis Wifi code. 

Vakantiepark De Kuilart

Tienercampings in Nederland

Wil je leren windsurfen, een mooie tour maken op de SUP, of je balans skills testen tijdens een potje SUP polo? Dit kan op camping De Kuilart! Volg een zeilcursus en leer het zeilen in 4 dagen. Speciaal voor de jeugd heeft vakantiepark De Kuilart een uitdagende skateramp. Naast de skateramp kun je tafeltennissen en het subtropisch zwembad bevat onder meer een groot bad, borrelbanken, stroomversnelling en een waterglijbaan.

Molecaten Park Flevostrand

geschikte camping voor een kampeervakantie met tieners

Camping Flevostrand is opgedeeld in een strandcamping en een binnendijkse camping. Voor tieners is op deze camping veel te beleven. Ontmoet vrienden in het jeugdhonk/game room met flipperkasten, photoplay, airhockeytafel, poolbiljart, tafelvoetbal, dartbord en tv met Playstation en Xbox. Zwemmen kan in het zwembad met glijbaan, whirlpool en waterval, maar ook buiten. Zeilschool 'De Randmeren' verzorgd zeil- en surflessen en de bootverhuur. 

Alléén voor tieners

Chilz op camping de Zandstuve

Een te gekke vakantie beleef je op Kampeerdorp de Zandstuve! Speciaal en alléén voor tieners is er het animatieprogramma Chilz. Met je Chilz-polsbandje heb je toegang tot alle Chilz-activiteiten. Hier ontmoet je nieuwe vrienden en zal je je geen moment vervelen. Speel een spannend avontuur in de escape room. Weet jij te ontsnappen? Of ga op spooktocht. Durf jij het aan? En er is nog veel meer te beleven: bootcamp, weerwolven, Wii-games, disco, lasergamen, kampvuur-avonden of vlaggenroof. Op camping de Zandstuve beleef je een gekke vakantie! De Chilz-activiteiten zijn over de hele dag verspreid zodat je je geen moment hoeft te vervelen. Naast het Chilz-animatieprogramma is er ook een speciale Chilzhoek op de zolder van de theaterzaal waar je samen met je vrienden kunt chillen.

Wil jij meer weten? Kijk op de pagina van camping de Zandstuve!

Alléén voor tieners camping
Tienercamping Nederland
Speciaal voor de tieners


Park Bosbad Hoeven

campings met het beste aanbod voor jongeren

Op vakantie met tieners? camping Bosbad Hoeven worden kinderen vanaf 11 jaar niet vergeten! Het animatieteam organiseert samen met de aanwezige tieners de activiteiten waarin op dat moment interesse is. Paintball, suppen of lekker ‘chillen’ in de vorm van gamen of een filmavond in de tienerruimte / jongerencafé Twitter's. Beeef het spectaculaire waterspeelpark Splesj! Door het enorme aanbod aan faciliteiten is camping Bosbad Hoeven de ideale vakantiebestemming voor gezinnen met tieners!

Camping Wijde Blick

kampeervakantie met tieners

Op 1.500 meter van de langgerekte Zeeuwse stranden bij Renesse ligt camping Wijde Blick met prachtig verzorgde kampeervelden én een binnenzwembad. Bij mooi weer kan de zijkant van het zwembad geopend worden en is er directe toegang tot de ligweide. Voor tieners zijn er een tafeltennistafel, sport-/spelveld, volleybalveld en de Family Fun met biljarttafel, air-hockeyspel, schietspel en 's avonds: toffe muziek, gave lichten en heel veel schuim - schuimparty! Een feest om niet te willen missen!

Camping De Boshoek

Kamperen met tieners, Camping De Boshoek

Voor de kinderen van 12 jaar en ouder zijn op camping De Boshoek diverse sportieve activiteiten. In de zomervakantie maken de tieners hun eigen programma in het jeugdhonk! Kijk lekker een filmpje, ga gamen, speel een potje airhockey, poolbiljart of ga lekker chillen. Speciaal voor de tieners: gratis wifi! Interactief spelen kan op de voetbalmuur of met het geluidsspel Sona. Het activiteitenbos is een plek om samen te beachvolleyballen, te genieten van een kampvuur en georganiseerde activiteiten te doen. 

Tienercamping Ackersate: nooit saai!

Sport en Spel

Tijdens de schoolvakanties is er een uitgebreid recreatieprogramma voor jong en oud! Door middel van sportieve evenementen (voetbal, 'panna' veldje, tennis en meer) wordt ook de oudere jeugd prima vermaakt. Tijdens het hoogseizoen is er op donderdagavond een gezellige (ID-verplichte) disco-avond voor de jeugd van de middelbare school en worden er regelmatig jeugdavonden gehouden. Ook is er voor de jeugd een eigen ruimte met poolbiljarts en diverse andere spellen.

Zwemmen

Het overdekte zwembad telt maar liefst twee superwaterglijbanen en vier baden. Je kunt lekker zwemmen in het 'grote' zwembad of tot rust komen in de whirlpool. Tijdens warme zomerdagen kan het dak van het zwembad deels open worden geschoven. Naast het overdekte zwembad heeft Vakantiepark Ackersate nu ook een buitenbad! De stroomversnelling in het buitenbad zorgt voor extra uitdaging voor de echte zwemmers. 

Trampoline Park

Hoog, hoger, hoogst op de trampolines. Of durf jij gebruik te maken van de schuine trampolinewanden? Op Vakantiepark Ackersate kan het. Het park heeft namelijk een eigen outdoor trampolinepark! De toegang tot het trampolinepark heb je alleen met een geldig entreebewijs. Gasten die op het park verblijven kunnen een knipkaart kopen voor € 10,00, Hiervoor kun je met 15 springsessies meedoen.

In de buurt: Klimbos Garderen

Wanneer je niet bang bent aangelegd en geen hoogtevrees hebt is dit het perfecte sportieve buitenuitje! Het Klimbos in Garderen heeft zeven verschillende parcoursen en allemaal op een verschillende hoogte, de hoogste is zelfs op 25 meter. Dit is ook het hoogste klimparcours in Nederland. Niet voor niets dat deze baan ‘Discover’ (ontdekken) heet. Op deze hoogte kun je heel ver kijken en ontdek jij wat je zelf allemaal durft. Geschikt voor de onervaren en de sportieve klimmers. Voor iedereen vanaf 1,20 meter.  

Wil jij meer weten? Ontdek het mooiste vakantiepark van de Veluwe

Tienercamping Ackersate
kamperen met tieners
Tiener camping


Vakantiepark Krieghuusbelten

Vakantiepark Krieghuusbelten met tieners

Bezoek vakantiepark Krieghuusbelten de gezellige 5-sterren familiecamping! Voor tieners is er sport en spel. Of bezoek het overdekte zwembad met de 50 meter lange glijbaan met led-lampjes. Klaar voor spelen 2.0? Op Krieghuusbelten is dit mogelijk met alle interactieve speeltoestellen die er aangeboden worden. Zo is er een interactief pannaveld en een spel genaamd Memo, swipen en rennen, hoe leuk is dat!

Camping de Koeksebelt

 Camping de Koeksebelt met tieners

Op een eiland! Naast een professionele recreatieteam heeft de Koeksebelt van alles te doen voor jong en oud. In de natuurlijke omgeving van de camping is volop ruimte om te ravotten, te zwemmen in het verwarmde zwembad of hutten te bouwen. Voor de jeugd is er een volleybalveld, interactieve voetbalmuur, interactieve dansboog, Aquajump (trampoline in de rivier de Vecht), volop waterplezier en WIFI! 


kamperen met kind

Kamperen op Texel

genieten op de camping

Kamperen in Limburg

zeeland camping

Kamperen in Zeelandfacebook facebook Campingkidz Pinterest Campingkidz Instagram